dimarts, 5 de març del 2013

Cimera fosca a Madrid per "liquidar" el fiscal Rodriguez Sol

Homs denuncia que Gallardón, Cospedal i Torres Dulce s’haurien reunit ahir per acordar una estratègia per fer fora el fiscal en cap de Catalunya.


El conseller de la presidència, Francesc Homs, ha denunciat durant la roda de premsa d’avui dimarts que ahir es va celebrar una reunió a tres bandes, entre el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, el fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres Dulce, i la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, per decidir sobre el fiscal en cap de Catalunya, Rodríguez Sol."Demano que ho desmenteixin, perquè seria gravíssim", ha considerat Homs, i ha demanat a l'executiu del PP que desmenteixi la reunió. El conseller també ha qualificat el govern espanyol com el "menys dialogant de la història de la democràcia".
 





Homs insta el Parlament a ratificar el dret a decidir en resposta a les agressions del govern espanyol

Francesc Homs, ha instat el Parlament a ratificar la resolució presentada pel PSC a favor del dret a decidir, que ha plantejat com a un gest en resposta al govern espanyol, després de l'expedient obert al fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, per unes declaracions avalant la consulta, i ha titllat d'"episodi preocupant" l'obertura de l'expedient al fiscal superior de Catalunya. Homs també ha apostat per respondre a les agressions constituint el consell assessor per a la transició nacional i el pacte nacional pel dret a decidir.