divendres, 15 de febrer del 2013

Proposen Tena i Bofill pel Consell de Transició Nacional

Tant de bo sigui així !

SI remet una carta a presidència oferint els seus serveis per ajudar a crear una "estrategia òptima" contra "l'hostilitat espanyola"

 
Bofill i Tena, proposats per SI al CTN. Foto: Arxiu ND

Solidaritat Catalana per la Independència remetrà una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, per proposar el jurista, ex-membre del Consell General del Poder Judicial i ex-diputat, Alfons López Tena i el professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, n’Hèctor López Bofill, com a membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

La missiva, a la qual ha tingut accés Nació Digital, està signada pel secretari general dels solidaris, Uriel Bertran, i considera "important" la tasca d'aquest comitè per neutralitzar "la hostilitat manifesta de l’Estat espanyol davant del procés d’emancipació nacional". De fet, planteja aquest consell com l'aparell que ha de "poder conformar l’estratègia òptima davant cada eventualitat".

SI assenyala que Tena i Bofill estan "disposades" a integrar-se en aquest òrgan "amb vocació de servei a la nació catalana". Així mateix asseguren que amb aquesta predisposició volen "contribuir a portar a terme la històrica, transcendent, imprescindible i urgent tasca d’assolir la nostra independència nacional".