diumenge, 17 de febrer del 2013

“Pedro J. Ramírez al desnudo” la clau per entendre com funciona el joc brut de l’Estat

És la nostra recomanació, llegir el llibre de José Diaz per entendre bona part del que està passant; corrupció, escoltes il•legals, dossiers per fer xantatge i sobretot tenir poder


Sense saber qui és i com actua Pedro J Ramírez no és possible entendre bona part del que està passant, per això cal el llibre de José Diaz, “Pedro J al desnudo” d’editorial FOCA on s’hi pot trobar qui és el personatge, les seves amistats, les seves influencies, els seus xantatges periodístics i, en definitiva, com ha creat un poder a l’ombra que s’ha infiltrat tant al PSOE com al PP i fins i tot a la resta dels grans mitjans de comunicació. Ell va descobrir com utilitzar el poder de tenir informació, i ha sabut utilitzar aquesta informació per convertir el seu mitja de comunicació en l’eina per controlar el poder sorgit de els urnes. 
Dossiers polítics de “Método 3” arriben casualment al diari El Mundo
El diari El Mundo i el seu director Pedro J Ramírez i Codina es vanaglorien de rebre multituds de dossiers sobre escàndols de corrupció que afecten a partits polítics, empresaris, jutges i tot el que es mogui a la vida política espanyola.

Els dossiers són utilitzats a discreció en funció dels interessos d’aquest poder a l’ombra

En les properes setmanes veurem de tot, filtratges parcials d’aquests dossiers i fets des de diferents mitjans de comunicació però la direcció de tot plegat no és pot entendre sense el paper del CNI i del director de El Mundo que porta més de 30 anys controlant aquest poder a l’ombra sobrevivint a tots els escàndols possibles, com diu l’autor del llibre José Díaz, “Pedro J. Ramírez és el veritable “capo” de la premsa a l’Estat”.