dilluns, 18 de febrer del 2013

'M'ho heu pres tot!', cridava la dona que s'ha calat foc en una oficina bancària

S'ha ruixat amb líquid inflamable i s'ha calat foc en una entitat de Caixa Almassora · L'han traslladada en helicòpter a l'hospital de La Fe





Foto ACN

Una dona de 47 anys s'ha cremat a l'estil bonze en un caixer automàtic d'una entitat bancària d'Almassora (la Plana Alta). Els fets han tingut lloc passat el migdia, dins d'una oficina de CaixaAlmassora situada a l'avinguda José Ortiz, sense que se sàpiguen encara els motius de l'acció. Segons que ha explicat la guàrdia civil, la dona, mentre s'encenia, cridava: 'M'ho heu pres tot!'. I segons que informa el diari El País, els veïns d'Almassora que hi havia a l'entitat han explicat que la víctima tenia dos pisos amb els quals va avalar un tercer habitatge. Pel que sembla, havia acabat perdent totes tres cases, tot i que el banc no ho ha confirmat. Segons fonts citades per agències de notícies, la dona hauria anat a l'entitat a refinançar el deute que hi tenia.

La dona s'ha ruixat amb líquid inflamable i s'ha calat foc. Quan han arribat els agents de la policia local, l'han traslladada fins a una superfície àmplia per tal que un helicòpter medicalitzat a l'hospital de La Fe de València la recollís i la portés a un hospital. El seu estat és molt greu, amb cremades al 48% del cos.

Diversos testimonis que cita el diari El Mundo, la dona, que és veïna d'Almassora, s'ha calat foc dins del banc i després ha sortit cap al caixer. Un dels treballadors ha intentat ajudar-la ruixant-la amb un extintor fins que han arribat els serveis d'emergència. Deprés de ser atesa d'urgència, l'han traslladat en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital de la Fe de València. Els testimonis diuen que s'ha cremat sobretot les cames i que en el moment de ser evacuada era conscient.
Cap dels treballadors de l'entitat, diu el mateix diari, no ha estat ferit.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4085823/20130218/mho-heu-pres-cridava-dona-calat-foc-oficina-bancaria.html