divendres, 15 de febrer del 2013

L’Associació de Municipis per la Independència contra Llanos de Luna

Independència

Mapa de denúncies de Llanos de Luna als municipis catalans.

 L’entitat publica un mapa amb tots els municipis que han estat denunciats per la delegada del govern espanyol

 

Maria Coll
L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ha celebrat aquest matí a Vilanova i la Geltrú la seva segona Assemblea General de l’entitat, ha creat un mapa Google en el qual s’especifiquen els diferents ajuntaments sobiranistes que han estats denunciats per la delegada del govern espanyol, Maria de los Llanos de Luna, ja sigui per haver-se declarat “territori català lliure i sobirà”, per no haver penjat la bandera espanyola, per haver donat suport a la plataforma “Diem prou!” o per haver contractat trens per anar a la manifestació de la Diada.

Aquesta assemblea també ha servit perquè tots els alcaldes i representants municipals assistents a l’assemblea – en formen part de l’entitat 648 municipis, 28 consells comarcals i 4 entitats municipals descentralitzades- hagin ofert el seu suport als 35 consistoris fins ara denunciats per la delegada del govern espanyol. “Hem d’anar junts en la guerra de les banderes”, ha proclamat el president de l’entitat i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, en la seva intervenció.

Per altra banda, l’AMI s’ha mostrat contrària a la reforma de l’administració local que aquest migdia ha aprovat el consell de ministres amb la voluntat d’estalviar 3.500 milions d'euros i que suposa treure competències als ajuntaments que no compleixin amb el dèficit i reduir el nombre de regidors i limitant el sou dels alcaldes. "Estem en contra de la nova llei de règim local que vol eliminar municipis, són part de la nostra identitat", ha deixat clar l’alcalde de Vic.

Finalment, l’assemblea també ha votat a favor de donar suport a la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/02/l_associacio_de_municipis_per_la_independencia_contra_llanos_de_luna_92840.php