dissabte, 2 de febrer del 2013

La Mitja Marató de Granollers, una cursa que barreja competició d'elit, esport popular i solidaritat


La prova, que aquest diumenge reunirà més de 12.000 atletes, servirà per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil
Granollers

La Mitja Marató de Granollers es disputa aquest diumenge amb una barreja perfecta entre competició d'elit, esport popular i solidaritat, els tres ingredients que la fan diferent.
La cursa reuneix atletes molt destacats, com Stephen Kiprotich, Carles Castillejo, Nacho Cáceres, Jaume Leiva, David Maru, Milton Roticho o Vanesa Veiga, però també aposta pels corredors populars i aquest any tindrà més de 12.000 participants. A més, la prova reserva un espai per a la solidaritat i servirà per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu. L'ARA hi col·labora amb la iniciativa.
Els alcaldes de les localitats per les quals passa la prova i els principals patrocinadors van presentar fa uns dies el recorregut, que és el mateix de la passada edició. "La Mitja no és tan sols esport sinó que és alguna cosa més; un espai de convivència i de solidaritat que ens explica com a territori", diu Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

http://www.ara.cat/especials/corremcontraelcancerinfantil/previa-La-Mitja-Granollers_0_858514284.html