dissabte, 16 de febrer del 2013

La imatge de Sánchez Camacho salta pels aires

La reproducció de part del contingut de la conversa de "La Camarga" mostra una líder del PPC frívola, elitista i pija, molt lluny de la imatge que el PPC ven de la seva líder


El digital el Confidencial.com publica part de la conversa gravada per Método3, entre Maria Victòria Álvarez, i la líder dels populars, Alícia Sánchez Camacho. L’article és ple d’aspectes íntims i personals que bé podrien nodrir un “Sálvame de Lux” pujat de to, però el que és important a nivell polític és que mostra l’ètica i l’estil de vida de la líder del PPC, on el botox, la cirurgia plàstica, una pitonissa amiga, les bosses de cocodril de 900 euros, la revista Hola i un pis moblat amb antiguitats dels EUA, permet fer-se una idea de quins són els interessos que mouen a la líder popular, que contrasten del tot amb la imatge del vídeo promocional de Camacho a les eleccions passades “Temps de dones, temps d’Alícia”. 
 
 
Un tren de vida de mare sola amb hipoteca farcida de luxe

Segons el confidencial.com en la conversa “Sánchez-Camacho li explica que va amb freqüència a una botiga look vintage al barri del Born, on es va comprar una bossa de cocodril de més de 900 euros i un altre de Celine de més de 300, però que també ha de recollir-ne una altra "de cocodril negre ", perquè és una fanàtica de les bosses. I parlen de la revista Hola, on la dirigent popular ha sortit. També que ha venut el seu pis al barri de la Bonanova de Barcelona (la part alta de la ciutat) per comprar-ne un altre a la cèntrica cantonada de Passeig de Gràcia amb Aragó, de més de 100 metres quadrats, al costat de la casa Batlló, que ha decorat "amb mobles antics portats dels Estats Units".

Captar dones de classe mitjana-alta a Barcelona

El Confidencial.com recull que “La presidenta del PP li explica, a més, que s'ha muntat un fòrum anomenat Temps de Dones, i que aquest mateix dia hi haurà un acte de suport a dones candidates a Casa Fuster, convocada per María José García Cuevas, i de la mala sort que suposa que, a la mateixa hora, estigui prevista la retransmissió d'un partit de futbol.”. “També parlen sobre com pot col · laborar Vicky – María Victoria Álvarez- amb el PP i Sánchez Camacho li proposa que "el primer és que vingui a presentar el tema del seu negoci. També li presentarà a la gent de la plataforma de dones i que es fiqui aquí perquè totes són molt intel·ligents i Vicky podria moure's per captar dones a Barcelona de classe mitjana alta ".