divendres, 22 de febrer del 2013

Els principals líders palestins donen suport al partit per la pau del Barça

Sandro Rosell s’ha entrevistat amb el president de l’Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, a la seu de la Mouqata
Barcelona


L'expedició oficial del Barça, encapçalada pel president, Sandro Rosell, i el vicepresident Javier Faus, ha creuat la frontera entre Israel i Cisjordània per traslladar-se a Ramallah, on es troba la Mouqata, seu del govern palestí, que lidera el president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmoud Abbas. El Barça vol contribuir a estendre la pau amb la celebració d'un partit de futbol el 31 de juliol a Tel Aviv.
La trobada entre Rosell i Mahmoud Abbas per formalitzar la proposta d'organització del partit, en la qual també han participat Faus i el general Jibril Rajoub, president de la federació de futbol i del Comitè Olímpic Palestí, ha constatat el bon acolliment que ha tingut la iniciativa blaugrana entre els palestins, però també els obstacles que s'hauran de superar per portar-la a bon terme.
Durant la compareixença davant els mitjans de Rosell i el general Rajoub, el president blaugrana ha reconegut: "La celebració del partit no és fàcil, però si no ho intentem no ho aconseguirem. El nostre gest és venir i ajudar a una millor entesa entre les dues comunitats". Rosell creu que, d'aconseguir-ho, "el nostre llegat no serà només un llegat per a la pau, sinó també un llegat per al futbol".
Jibril Rajoub ha manifestat: "Sóc optimista que aquest partit es pugui organitzar, però ara les tres parts hem de parlar i posar-nos d'acord. Encara hi ha obstacles per tal que aquest somni es converteixi en realitat".

http://www.ara.cat/esports/barca/liders-palestins-suport-partit-pau-Barca_0_870513154.html