dilluns, 28 de gener del 2013

Van sortint com bolets : L'expresident de Madrid vol enviar la Guardia Civil a Catalunya

Assegura que "con una sola pareja va a bastar" per frenar el Govern

Leguina, durant el programa

L'expresident de la Comunitat de Madrid, Joaquín Leguina, ha assegurat que cal enviar la Guardia Civil a Catalunya per aturar les intencions sobiranistes del Govern i que "con una sola pareja va a bastar".

Leguina, durant una tertúlia al canal 13tv després de l'aprovació de la Declaració de Sobirania al Parlament, ha assegurat que "la batalla hay que darla allí. Se acabó esta broma".

Segons el socialista, "ni España os roba ni tienen la culpa de nada. Ni España ni el gobierno que está en la capital de España".

Respecte a Catalunya diu que "hay que mostrar como aquella película que se llamaba Raíces profundas, ¿no?, que Alan Ladd le dice al malo: 'No siga usted por ese camino'. Luego lo tiene que matar, pero por lo menos le avisa de que no siga usted por ese camino".

Després reprèn el seu discurs per a dir que "la República tuvo que mandar al general Batet a ponerle las peras al cuarto al Companys este, ¿no?. Aquí yo creo que con una pareja de la Guardia Civil va a bastar".

Sobre Artur Mas ha considerat que "no se puede cachondear de los símbolos del Estado. No puedes tachar al Rey, no puedes quitar la bandera, no puedes porque la Ley te lo impide y la Ley está para cumplirse".






http://tinyurl.com/aqso4gv