dilluns, 14 de gener del 2013

Una empresa catalana donarà de menjar Esperanza Aguirre


Serà la nova presidenta del consell assessor de Seeliger y Conde, empresa que va incorporar el duc de Palma al seu consell assessor el 2008


L'empresa de cerca i desenvolupament de talent directiu Seeliger y Conde ha nomenat Esperanza Aguirre presidenta del consell assessor del grup, el 2008 Seelinger y Conde va incorporar el duc de Palma al seu consell assessor, i tot i que el càrrec del duc de Palma no era remunerat, aquest va acabar cobrant 48.720 euros. Segons ha comunicat Seeliger y Conde, Esperanza Aguirre és una persona respectada al món empresarial, i l'esforç, la valentia, l'optimisme, la responsabilitat i l'esperit de sacrifici característics ''del seu ADN'' s'alineen amb el perfil de directors que actualment volen les empreses.
 Conde és conseller del Grup Godó, de CatalunyaCaixa i de Fira de Barcelona.

Seeliger y Conde és una empresa creada a Barcelona el 1990, i està presidida per Luis Conde, l’empresa està especialitzat en Processos de Successió de grans corporacions. Conde  va iniciar la seva carrera professional com a Director de la Divisió Internacional i Banca Corporativa del Banc Mas-Sardá a Barcelona. Posteriorment va ser membre del Consell d'Administració i Vicepresident Executiu del Banc Consolidat de Veneçuela, a més de president del Consolidat International Bank de Nova York. Actualment presideix el Saló Nàutic de Barcelona i és conseller del Banc d'Inversions Lazard, del Grup Godó, de CatalunyaCaixa i de Fira de Barcelona.

Aguirre capitana de la reinserció laboral de persones amb discapacitats
La funció d'Aguirre serà contribuir a potenciar la projecció de la firma tant a Espanya i Llatinoamèrica i indirectament, millorar la competitivitat, eficiència, creixement i excel·lència de les empreses ubicades en aquestes zones. A més, també treballarà per assessorà la Fundació Seeliger y Conde a favor de la inserció laboral de persones amb discapacitat. Seeliger y Conde ha valorat la capacitat de lideratge, de generar entusiasme i de transmetre confiança d'Esperanza Aguirre per oferir-li aquest càrrec.