dimecres, 16 de gener del 2013

Ramoncín secunda l'Assemblea Nacional Catalana per explicar el referèndum al cinturó


El moviment organitza un col·loqui a Cornellà per començar a difondre el sobiranisme a les àrees més espanyolitzades
 
Nerea Rodríguez
 
El cantant madrileny Ramoncín participarà en un acte de l’Assemblea Nacional Catalana el 31 de gener sota el títol: “Per què un referèndum per a la independència?”, i que tindrà lloc a Cornellà del Llobregat. Ramoncín s'ha sumat d'aquesta manera a la campanya que el moviment sobiranista ha decidit començar a fer al cinturó de Barcelona i altres zones on l'independentisme encara és minoritari.

Tot i ser de Madrid, Ramoncín ha defensat sempre la necessitat de sotmetre la decisió sobre si Catalunya ha d'esdevenir independent a un referèndum o consulta, i ha dit que ell respectarà el resultat perquè és demòcrata.

A l’acte a Cornellà també hi participaran el Síndic de Greuges de la ciutat, Frederic Prieto, i l’economista i doctor en economia alhora que professor a la Universitat de Barcelona, Emili Valdero.

El cartell que anuncia l’acte ha estat redactat en castellà, amb la intenció d’atraure un tipus de públic diferent i potser menys partidari d’aquesta qüestió, tenint en compte que Cornellà és un clar feu socialista. Al cartell s'hi pot veure una nena amb la samarreta del Barça a coll del seu pare i banderes estelades de fons.