dissabte, 26 de gener del 2013

Foment i els lobbys de poder en evidència davant les preguntes de Mònica Terribas


L’editora del diari ARA denuncia els silencis còmplices dels empresaris davant els incompliments d’Espanya. Els mateixos que callen han convocat l’”akelarre” pel 14-F


Terribas l’encerta en les seves preguntes, apunta al moll de l’os dels que volen el fracàs del camí cap a l’estat propi, i aquests són els grans lobbys econòmics, els que viuen i fan negocis amb Espanya i que viuen principalment del Butlletí Oficial de l’Estat, són les anomenades empreses tarifades, són els lobbys com els del “Puente Aéreo” que des del directe!cat portem mesos denunciant i que ara en un pas més per rebentar les il·lusions de tot un poble preparen el terreny per convertir el proper 14-F en un acte al servei a Espanya, utilitzant les mentides i la por volen forçar al Govern Mas a rebaixar plantejament i a negociar un simple model de finançament. 


 L’encert de Terribas, les preguntes que posen al descobert un poder econòmic contra Catalunya

Diu Terribas: “Per què han callat els empresaris catalans després de les eleccions del 25-N? Per què a finals d'octubre -quan les enquestes donaven majoria absoluta a CiU-, Cecot, Pimec i FemCat van fer públiques posicions a favor de la consulta i denunciant l'ofec econòmic català? Per què el silenci precisament ara, després dels resultats migrats de CiU? Per contrast amb Foment, asseguraven que el pacte fiscal era insuficient. Qui ha canviat d'idea i per què? L'increment d'impostos? Un govern Mas que no podrà vetllar pels seus interessos? Per què no protesten davant la inflexibilitat espanyola amb l'objectiu del dèficit? Per què el capital català no apuntala el lideratge polític quan més ho necessita? Per què el diner només diu el que pensa a través dels informes que encarrega?”

El poder econòmic vol liquidar el camí cap a l’estat propi

Foment del Treball Nacional i la resta del gran poder econòmic no poden contestar les preguntes que els hi fa Mònica Terribas, contestar aquestes preguntes és descobrir el joc brut que Espanya amb la complicitat del poder econòmic prepara contra el Govern de Catalunya i contra tots aquells que vulguin caminar cap a l’estat propi. Els lobbys del poder econòmic no volen perdre els seus privilegis, volen seguir guanyant milions d’euros a costa dels ciutadans que són els que pateixen la crisi.
El 14-F els veritables empresaris, els emprenedors i la petita i mitjana empresa pel dret a decidir

El 14-F hauria de  convertir-se en una resposta a les preguntes de Mònica Terribas, el 14-F hauria  de ser un acte on el món econòmic sortís en defensa del poble de Catalunya, del seu Govern  i de la majoria del Parlament de Catalunya que va aprovar democràticament el full de ruta d’aquest petit país nostre, el 14-F hauria de ser  un acte a favor de la #declaraciódeSobirania.  Però to apunta a que el 14F serà un “akelarre” dels lobbys de poder  contra el poble de Catalunya.