dimecres, 16 de gener del 2013

Ciutadans i PPC embogits per la Declaració de Sobirania


Reclamen s’aturi la democràcia per tal que no es pugui debatre la Declaració al Parlament i amenacen amb recórrer a l’Estat per frenar aquest “cop d’estat”


L’unionisme residual, en la seva cursa per veure qui és més radicalment espanyol i qui la diu abans i més grossa, avui s’ha superat renegant de la democràcia en demanar a la Mesa del Parlament que  no permeti incorporar el debat de les declaracions de sobirania presentades per CiU/ERC, ICV-EUiA, la CUP i el PSC, en el proper Ple del Parlament. C’s ha amenaçat de “colpistes institucionals” a tots els partits oberts al debat de la Declaració de Sobirania i també ha amenaçat en demanar la suspensió de l'autonomia que preveu l'article 155 de la Constitució. Sánchez Camacho ha hagut de fer força soroll per cridar l’atenció després de la “traca de C’s” i s’ha decantat per comparar la Declaració de Sobirania amb la pena de mort.  
Els arguments radicalment antidemocràtics de C’s en boca de Jordi Cañas, fan riure de ridiculs

C’s avui ha guanyat la partida a Camacho en ser els primers a presentar al registre del Parlament una “reconsideració” a la Mesa del Parlament per tal que no incorpori el debat de la Declaració de Sobirania en l'ordre del dia del plenari del 23 de gener. En el cas que la iniciativa no prosperi –que òbviament no prosperarà-  C’s demanarà al govern espanyol que posi fre als representants del poble de Catalunya de  CiU/ERC, ICV-EUiA, la CUP i el PSC, per  “colpistes”. Perquè segons  C's, s'estarà produint un cop a l'estat de dret i a la legalitat que basteix la democràcia produït per “colpistes amb l’article 8, colpistes institucionals”. Cañas també ha amenaçat en demanar la suspensió de l'autonomia que preveu l'article 155 de la Constitució.


Declarar que el poble de Catalunya és sobirà fa que Camacho posi el crit al cel i s’estripi les vestidures

Sánchez Camacho, després de fer el ridícul en anunciar accions contundents per frenar la Declaració i ser desmentida per Rajoy –que va assegurar que no portarà la Declaració de Sobirania del Parlament al Tribunal Constitucional-, s’ha adormit i  C’s se li ha avançat alhora de voler  posar fre a la democràcia. Per això ha optat per fer grans escarafalls i estripar-se –metafòricament- les vestidures per l'admissió a tràmit de les quatre declaracions de sobirania registrades. I s’ha afanyat a registrar una reconsideració per evitar el debat i obrir la porta a què l'Estat l'aturi.

3 comentaris :

Unknown ha dit...

Quí més antidemocràtic que aquests personatges. Se'ls acaba la gallina d'ous d'or i el comte de la lletera també...

Unknown ha dit...

http://rafelgalvan.blogspot.com.es/

Rosa Mary ha dit...

Se'ls acaben els arguments
Et segueixo el teu blog . Gràcies per el teu comentari i per seguir el meu blog . Salut e Independència 11