divendres, 18 de gener del 2013

CiU de Badalona presentarà una moció de censura contra Albiol


Ferran Falcó assegura que “la ciutat és ingovernable” i amb un “alcalde extravagant no se’n surt”
 
Maria Coll
El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha anunciat avui en els micròfons de Rac1 que presentarà una moció de censura contra l’alcalde d’aquesta localitat, el popular Xavier Garcia Albiol, ja que en aquest moment “la ciutat ara és ingovernable”.

La presentació d’aquesta moció, però, està pendent d'un pacte la setmana que ve amb el PSC i ICV, que Falcó "veu bé". El líder de la federació a Badalona ha reconegut que les relacions amb el PSC local han millorat els darrers mesos, però ha advertit que abans de fer res “hem d'estar molt segurs que la decisió que es pren puguem tirar endavant la ciutat”.

Ara bé, també ha afegit que “si no surt bé, no passa res” perquè “el PP continuarà governant en minoria, amb un alcalde extravagant que no se'n surt". Falcó  ha deixat clar que la decisió és seva i que no té res a veure amb casos com Castelldefels o la Diputació de Barcelona, on CiU governa amb el PP, cosa que no passa a Badalona.

"Albiol acumula moltes mentides. Mira de fer veure que pren decisions en la línia d'Esperanza Aguirre, és a dir, ser contundent en alguns casos, però en realitat mira cap a una altra banda”, ha conclòs el convergent. Només en els darrers dies, l'alcalde més important del PP ha ocupat les primeres pàgines dels diaris per un viatge de vacances a Oman i ara una empresa reclama factures a l’ajuntament per obres a casa d'un càrrec de confiança d'Albiol, segons publica avui El Periódico.