dijous, 10 de gener del 2013

Ara volen enmerdar a SI : La Sindicatura de Comptes estira les orelles a C's i SI


http://www.naciodigital.cat/noticia/50580/sindicatura/comptes/estira/orelles/si

Opinió Particular:

SI ha viscut i viu dels diners que els donen i dels diners dels seus adherits, no han volgut crèdits i per tant no tenen deutes condonats i, per tant, culs llogats, ni favors comprats pel poder. SI va treure a la llum molts casos de corrupció, SI va dur al parlament un projecte de llei absolutament legal, fa molt mes d'un any, per tallar els desnonaments a Catalunya i poder fer la dació en pagament, i cYu i ERC ho varem tombar, SI va dur al parlament una llei d'independència, que també es va tombar, per cert, el primer i únic partit que en trenta anys de democràcia ho ha fet. Va fer moltes i moltes mes coses, i cap d'elles van ser acceptades pel poder polític, econòmic ni mediàtic. Els varen treure del mig, no convenien.

Informa't, a SOLIDARITAT la varen treure del mig simplement per dir les veritats i no acceptar merders, però hi son, i quan es destapi tota la merda dels partits que ara hi ha al poder, quan aquests partits decebin als independentistes que els varen votar en creient-los, amb la falsedat del "vot útil" , ja veurem qui serà el que ens durà cap a la llibertat.
Veritablement friqui, si senyor, tu ho has dit.
Incapaç de reconeixer la feina ben feta i la transparència d'unes persones lluitadores i que s'estimen la terra mes que la poltrona. Informa't, llegeix, busca, i desprès parla.
Els catalans i les formes, el partidisme per sobre de la veritat i del catalanisme, l'hipocresia, el costum d'acceptar que els polítics siguin uns lladres i menteixin mes del que parlen.... Quan surt un partit, fet per gent farta i esgotada de tanta merda, en lloc de recolzar-lo, investigant si diuen o no la veritat, els hi tiren pedres.
FARISEU, això es el que ets. No dubto que t'estimis el teu partit, però poc t'estimes la terra i encara molt menys la veritat.
Si tens dubtes de la credibilitat o de quin problema hi ha amb la noticia que comentem, truca a SOLIDARITAT, pregunta i demana papers, no dubtis que et donaran informació, explicacions, i documentació si la demanes, aleshores, després entres aquí i parles i insultes, o no!.
INDEPENDÈNCIA