dimarts, 11 de desembre del 2012

Paco Marhuenda diu que és un porc



El director de “ La Razón” s’ha atorgat el qualificatiu de porc,  sus scrofa iberico, en un rifi rafe amb Pilar Rahola quan aquesta ha titllat Cospedal de porca i Marhuenda s’hi ha solidaritzat. L’espurna del brot porcí ha estat les declaracions a “El Mundo” de la secretària general del PP sobre Artur Mas, que ha acabat derivant amb la llei Wert. No serem nosaltres qui tregui la raó ni a Marhuenda ni a Pilar Rahola.

A la tertúlia de RAC1 d’aquest dilluns s’ha parlat de moltes coses i també de xoriços, la qual cosa ha donat peu - de porc?-, a que Marhuenda s’esplaiés assegurant que a Catalunya la corrupció ha estat permanent, un oasi com un femer,vaja.


El director de La Razón fa una botifarra a banquers i empresaris

Marhuenda, després d’assegurar que està avorrit d’haver de defensar Pedro Jota cada dilluns, i sense cobrar, ha engegat la prèdica setmanal:  Espanya no vol resoldre el conflicte perquè ara CiU governarà amb ERC i tots els empresaris i institucions que han estat donant suport a la disbauxa sobiranista ara tenen la millor medicina perquè passaran anys d’inestabilitat, i els grans despatxos d’advocats – es refereix a Miquel Roca Junyent?- que tenen també la seu a Madrid que “s’ho mengin amb patatones”, ha dit Marhuenda, i ha continuat carregant contra els banquers i els empresaris, que ara aprendran de l’error històric que van cometre donant suport i “calerons”, ara veuran el què és tenir ERC al govern, “toma ya”. I ha reblat: “em produeix satisfacció, que es facin grans!”, i, “caldrà veure si els grans banquers i els mitjans de comunicació d’aquest país estaran per aquesta història.” – parla de La Caixa i La Vanguardia?-.

Espanya foradarà el Pirineu per poder deixar Catalunya fora de la U.E

Marhuenda, no content amb la intimidació de les “patatones”,  ha volgut llençar una primícia i ha anunciat que el Govern espanyol s’està plantejant  foradar el Pirineu per Aragó per acabar amb el xantatge independentista d’algún dirigent d’ERC –ha volgut dir Junqueras?-. Arribat a aquest punt hem de suposar que els altres tertulians ja estaven desencaixats i Carol enfilat a la lampada.

Felip V, un rei que va ser l’hòstia, perquè Catalunya era una terra de bandolers fins que no va arribar el Borbó.

Finalment el director de “La Razón” ha acabat explicant unes quantes veritats absolutes. Segons ell, és cert que una part de Catalunya ha generat un problema d’encaix amb Espanya que ha anat creixent fruit de l’educació, mentre Espanya ha estat un mercat captiu de Catalunya des de Felip V, un rei que va ser l’hòstia, perquè Catalunya era una terra de bandolers fins que no va arribar el Borbó. A més a més, Marhuenda ha aprofitat per recordar que els professors de l’escola catalana no són sensats perquè expliquen coses esbiaixades que no s’ajusten a  la realitat històrica d’Espanya, com ara que Catalunya va ser colonitzada i castellanitzada i també que parlen alegrement de Felip V i el pengen cap per vall!!.

La pregunta és: Basté fins quan haurem d’aguantar Maruhenda?


http://directe.cat/265223