dimecres, 5 de desembre del 2012

La revenja d'Intereconomía


"La primera vegada vas portar una gran estelada, després una petiteta i aquesta tercera vegada cap"

Un moment del programa

El presentador del porgrama Dando Caña de Intereconomía, Javier Algarra, ha preguntat al director d'e-notícies, Xavier Rius, que "avui no t'has portat cap bandera independentista? Quina sorpresa!" i, posteriorment, l'ha convidat a repassar les intervencions en programes anteriors on va mostrar dues estelades.
"Veig que la primera vegada vas portar una gran bandera, després una petiteta i aquesta tercera vegada cap. A aquest pas deixaràs de ser nacionalista", li ha dit el presentador del programa. "A Madrid hi ha molta por escènic. La proxima vegada te la porto", li ha replicat abans d'acomiadar-se.
Durant la seva intervenció, Rius ha apuntat que "Wert ha donat un baló d'oxigen a Mas" en referència a l'ofensiva contra el català del ministre d'Educació, amb l'esborrany de la llei educativa, en què, entre altres qüestions, treu el català com a assignatura troncal i el relega a assignatura d'especialitat.
D'altra banda, el director d'e-notícies ha volgut deixar clar que a Catalunya "no hi ha un problema de llengua" així com que "el castellà no està perseguit". Finalment, ha apuntat que "tots els alumnes surten parlant català i castellà".