dimecres, 26 de desembre del 2012

Espanya no demana “el rescat.” Serà per por a la independència de Catalunya?



En una entrevista a ABC Punto Radio, De Guindos assenyala que per ara "s'ha decidit no demanar l'assistència financera" a l'Eurozona


El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha reiterat aquest dimecres que el govern espanyol no té previst demanar el rescat. "A dia d'avui, s'ha decidit no demanar l'assistència financera" a l'Eurozona, ha assenyalat el ministre en una entrevista a ABC Punto Radio. En cas que s'hi donés llum verd, "no seria un rescat a la portuguesa ni a la irlandesa", ha volgut deixar clar el ministre. Amb tot, De Guindos no descarta haver de demanar ajuda en un futur "d'acord amb el que sigui més adequat per a Espanya". "Espanya no necessita un rescat, sinó que s'eliminin les incerteses sobre l'euro". No serà que una Espanya rescatada donaria encara més motius per la celebració del referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya? 
El ministre espanyol d'Economia i Competitivitat, Luis De Guindos, a Brussel·les, en una imatge d'arxiu
El ministre espanyol d'Economia i Competitivitat, Luis De Guindos, a Brussel·les, en una imatge d'arxiu
© @acn



  Una Espanya rescatada, abona una Catalunya independent
 
El ministre ha assegurat que el 2013 l'economia millorarà respecte el 2012 i que el 2014 es tornarà a créixer i a crear llocs de treball. També ha descartat una nova pujada de l'IVA.