diumenge, 16 de desembre del 2012

Espanya joc brut (1): Inspeccions contra els ajuntaments independentistes



Ara són els ajuntaments compromesos públicament amb el dret a decidir els que reben la pressió i el joc brut de l’Estat, no ha calgut posar data al referèndum la seva màquina treballa

La catedràtica d’hisenda pública, Nuria Bosch, en el seu article “El joc brut d’Espanya”, advertia aquesta setmana passada de les maneres de fer de l’estat i  mostrava el full de ruta de per on rebríem l’embat. El Govern Espanyol fa temps que ha endegat la campanya contra Catalunya i la seva voluntat d’exercir el dret a decidir. Ara toca joc brut contra els ajuntaments que s’han manifestat clarament per l’estat propi, que ja estan reben notificacions d’inspeccions sobre els diners que l’Estat Espanyol els ha deixat per pagaments a proveïdors, de la mateixa manera que han augmentat la duresa dels criteris per obtenir-ne el vist i plau. A més de prestar els diners a un interès molt alt, l’estat ha començat a buscar raons per reclamar el retorn, i això tant sols passa a Catalunya. Mentrestant a Espanya continua la festa. 
 
palafrugell, façana, senyera, bandera
 
Espanya joc brut contra els ajuntaments independentistes

No és un sol ajuntament el que ha rebut el requeriment, segons diverses fonts consultades pel directe!cat, en són uns quants i no seria d’estranyar que anés en augment, és una manera de pressionar i crear pànic i dificultats a tots aquells que treballen  per l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Un motiu més per tenir pressa #11s2014

Ahir Mas-Colell denunciava el sabotatge de les finances catalanes, hem viscut una setmana de tensions amb la llei Wert, i això serà la dinàmica,; si algú tenia dubtes millor que s’ho repensi, perquè són molts els experts que assenyalen que com més aviat deixem clar que el procés cap a la independència no té marxa enrere,  més bé ens anirà, cal saber ara ja sabem com actua Espanya, i com diu aquell, “la millor defensa, un bon atac.”

Ara ajuntaments, ahir manca d’inversions, demà inspeccions fiscals als emprenedors catalans, embranzida a la llengua i a la cohesió social, i així  fins a liquidar el país

Això tant sols és el principi, com deia Nuria Bosch avui Espanya no pot treure els tancs, a canvi treu la por i l’asfíxia econòmica, el xantatge, la mentida, la repressió i el ataca la llenguala cultura catalana, és un no parar. Davant de tot això no té sentit no dir d’una vegada que aquest cop Catalunya va de veritat, i que més contundent que establir i fer creïble la celebració del referèndum i com a molt tard el 2014, perquè, a més a més hi ha moltes opinions que assenyalen a que no és viable fer un referèndum després dels escocesos.

http://www.directe.cat/noticia/266128/espanya-joc-brut-1-inspeccions-contra-els-ajuntaments-independentistes