dilluns, 17 de desembre del 2012

Campanada blanc i blava al Bernabéu

L'Espanyol ha aconseguit empatar al Bernabéu (2-2) Foto: Real Madrid

L'Espanyol es presentava al Bernabéu com a víctima propiciatòria d'un Madrid en crisi i amb un Mourinho més qüestionat que mai (amb una prèvia calenta pels insults a un periodista de Radio Marca). Res més lluny de la realitat. Els blanc-i-blaus –que encara no han perdut amb Aguirre a la banqueta- han fet un partit molt seriós que ha acabat amb premi (2-2).

L'entrenador mexicà ja va avisar que el seu equip sortiria a defensar-se i a intentar algun contraatac. Així ha estat. El Madrid ha començat pressionant molt amunt però sense espais els ha costat molt trenar jugades de perill. Poc a poc, l'Espanyol s'ha estirat –amb Verdú com a cervell i Sergio García com a únic punta- i una combinació entre aquests dos jugadors ha acabat amb el primer gol al minut 30.

Els catalans però no han estat capaços d'aguantar l'avantatge abans de marxar als vestidors. Quan ja s'havia superat el minut 45, Cristiano Ronaldo ha aconseguit empatar. La remuntada s'ha completat a la represa amb un gol de Coentrao –a passada precisament de Ronaldo- al minut 47. Els madridistes no han aconseguit sentenciar –Casilla ha salvat un xut de Di María que ha acabat el travesser- i, poc a poc, l'Espanyol ha començat a pensar que l'empat era possible. Després de dues ocasions en el tram final, Albín ha aprofitat un embolic per marcar el 2 a 2 i deixar el Bernabéu en silenci. El cuer ha donat la campanada i el Madrid cada vegada té la la Lliga més lluny.