dissabte, 29 de desembre del 2012

Apologia de cop d’estat contra Catalunya



L’extrema dreta amb el suport dels sectors més retrogrades de l’Estat incita a l’actuació violenta contra la voluntat democràtica del poble de Catalunya.


Amb l’excusa que ahir eren el dia dels Sants Innocents, l’extrema dreta treu la memòria de Franco de l’armari  i fa una veritable apologia d’un cop d’estat violent contra la voluntat dels catalans d’exercir el dret a decidir. “Revocada l’’autonomia de Catalunya! militars espanyols rodejant la Generalitat i detenent els líders separatistes” amb aquest titular obria la seva portada el digital fatxenda “Alerta digital” , que tal i com vam denunciar des del directe!cat algunes grans empreses alimenten aquest mitjà amb publicitat. A partir d’aquí els sectors fatxendes de l’Estat Espanyol fan el relat del cop d’estat ideal  contra el “desafio nacionalista”, terme que el diari líder de la caverna, El Mundo, ha encunyat per parlar de Catalunya. Sembla un acudit però no ho és. 
 
L’objectiu: “Capturar el President de la Generalitat”

Expressions com aquesta omplen l’escrit d’apologia del cop d’estat, “Els mossos es van rendir sense oposar resistència” , i fins i tot ens envien els terços de la legió que van entrant per la diagonal a la captura de catalans, lògicament dissolen el cos dels Mossos d’Esquadra i donen per comptat que la BBC és mostra simpàtica amb el cop d’estat contra la democràcia catalana.


“Militars espanyols i voluntaris civils a la caça dels catalans sediciosos que seran traslladats fora de la regió”

Milers de catalans afins a Espanya rodegen els centenars d’ajuntaments independentistes, i fins i tot les cases particulars, amb l’objectiu que no n’escapi ni un!!!. Lògicament ho tenen tot previst i, segons han explicat als corresponsals estrangers, han creat un dispositiu per evitar la fugida de separatistes a territori francès.”

“RAC 1 radia música militar”

Clausurades les emissores de Tv, radio i altres mitjans de comunicació, això sí RAC1 radia  música militar a l’espera que l’autoritat militar expliqui a l’objectiu del cop d’estat contra la democràcia.

“Els balcons han canviat les estelades per improvisades banderes espanyoles”

L’entusiasme dels catalans ha estat tant evident que han fet a maà milers de banderes espanyoles per substituir les estelades que lluïen la majoria de balcons.

“Els catalans sans estan sense cap mena de dubte amb les autoritats colpistes”

“La majoria d’alcaldes i regidors es retracten de les seves proclames independentistes i asseguren  que hi van ser obligats, segons la BBC no es descarta el toc de queda per facilitar la detenció de més separatistes”

“Mariano Rajoy ha contactat amb els seus homòlegs europeus perquè considerin el cop d’estat un assumpte intern”

Somien amb una cacera de catalans i que Europa miri cap a un altres costat, és el somni d’aquests fatxendes que compten amb el suport de la caverna mediàtica.

“Carod-Rovira, Joan Tardà i la cúpula de la CUP detinguts quant fugien”

“Els independentistes cauen com conills segons diuen els grup destinats a la persecució de sediciosos”.

“Duran i Lleida fa públic un comunicat reafirmant el seu compromís amb Espanya”

“Atribueix l’escalada separatista a un quadre clínic de “enajenación mental continuada” de Artur Mas.” 


 http://www.directe.cat/noticia/268391/apologia-de-cop-destat-contra-catalunya?utm_source=directe!cat&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+directecat+%28directe!cat%29&utm_content=Google+International