divendres, 14 de desembre del 2012

Almenys 27 morts en un tiroteig a una escola als Estats Units


Redacció/ACN | Actualitzat el 14/12/2012 a les 19:10h

Almenys 27 morts en un tiroteig a una escola als Estats Units

Diversos pares recullen els seus fills als voltants de l'escola Sandy Hook de Newton, on ha tingut lloc el tiroteig Foto: Reuters

Almenys 27 persones han mort, 18 d'elles menors d'edat, després d'un tiroteig que s'ha produït aquest divendres en una escola d'educació primària de la ciutat de Newtown, al nord-est de l'estat de Connecticut, als Estats Units, segons informa la cadena CBS News. El tiroteig també ha causat diversos ferits, informa Reuters. Segons la CBS, l'autor del tiroteig podria haver estat el pare d'un alumne, que també hauria mort. La policia, que segueix investigant el cas, ha interceptat dues pistoles al lloc del crim i no descarta un segon autor. Tres dels ferits han estat traslladats a l'hospital de Danbury i es troben "en estat molt greu", segons ha explicat l'alcalde de Newtown a la cadena CNN. Els més de 600 estudiants de l'escola Sandy Hook, on han passat els fets, i d'altres centres educatius de la zona han estat evacuats com a mesura preventiva, segons han informat fonts oficials.

El tiroteig hauria tingut lloc quan faltaven vint minuts per les deu del matí (les 15.40 h, hora catalana). A hores d'ara, els equips de seguretat segueixen investigant els fets des de la zona, que segueix en estat d'alerta màxima.

http://www.naciodigital.cat/noticia/49868/almenys/27/morts/tiroteig/escola/estats/units