dimecres, 26 de desembre del 2012

El coronel Martínez Inglés avala la consulta catalana i veu por a les urnes



El coronel Amadeo Martínez Inglés torna a carregar contra el govern espanyol i les institucions per no permetre que el poble català exerceixi el seu dret a decidir.

Ja fa unes setmanes, i en una altre article enviat i publicat a la nostra pàgina, i titulat “Catalunya será lo que los catalanes quieran”, el coronel Martínez Inglés, es posicionava en contra de les declaracions de caire colpista del coronel Alamán, i feia un reconeixement del dret de Catalunya a decidir el seu futur.

Però en quina classe de democràcia ens estem desenvolupant els espanyols des de fa ja trenta-cinc anys?


Però quina classe de país modern, europeu, desenvolupat i de dret és aquest en el qual, perquè en una de les comunitats autònomes, amb el seu Govern legítimament elegit pel poble, vol consultar als seus ciutadans sobre les seves aspiracions polítiques futures, es munta la marimorena política, mediàtica, social i institucional?

Pe què alguns tertulians prediquen la guerra santa i volen mobilitzar la policia i altra gent armada perquè carreguin de cadenes als futurs insurrectes morals i els portin a galeres.

Martínez Inglés veu la consulta catalana no només perfectament desitjable i convenient, sinó gairebé obligatòria per a un nou Govern que aspiri a sortir com més aviat de la crisi general que patim.

Aquestes i d’altres son les preguntes que es fa el coronel Martínez Inglés en un article que publica Canarias Semanal, amb el títol de "Però que clase de democràcia estamos viviendo desde hace 30 años".

Qualifica de demòcrates de pacotilla els que ens governen, i diu que evidencien una por atroç a les urnes, i compara la vicepresidenta, Soraya Saenz de Santamaria, amb la d`una directora d`una guarderia de 0-3 anys.

Martínez Inglés afirma que en aquest arruïnat, envilit i corrupte país, ens hem tornat tots bojos, i en el nostre desvari congènit com a poble veiem ja, com el nostre ínclit predecessor el Quixot, que les urnes i els vots catalans són tancs i canons de la Divisió Cuirassada.

Per Martínez Inglés en una democràcia no hi han, no hi poden haver, consultes il·legals a la ciutadania, com no hi ha ni pot haver manifestacions il·legals ja que totes, absolutament totes, estan emparades per la Constitució espanyola i que, com a molt, han de ser autoritzades però mai declarades il·legals.

Conclou que es consultes populars que puguin convocar a les comunitats autònomes per via de referèndum les ha d`autoritzar Estat espanyol, però no les altres consultes que no tinguin com a fi últim el referèndum.

Recorda que un referèndum és sotmetre al vot popular directe les lleis o actes administratius, amb la finalitat que el poble ratifiqui el que ja han votat els seus representants, però que res diu la Constitució de les consultes que siguin això "consultives" ,de cara a que aquests representants legítims puguin tenir el suficient coneixement del que pensen els seus administrats abans de prendre transcendents decisions en el futur.

És per això que es pregunta: Si la cosa no ha sortit encara de les vies legals, ni és previsible de moment que hagi de fer-ho en el futur, a què ve tota aquesta escarafalls de crits, desqualificacions, i acaba advertint als senyors prepotents de la majoria absoluta pepera, que s’oblidin de continuar amenaçant perquè ja no espanten gairebé ningú, i també que ja n`hi ha prou, d`escampar delictes, deslleialtats, traïcions, ignomínies i altres "sambenitos" anticatalans que farien millor de llepar-se les ferides, les seves , i corrupcions i posar-se a treballar d`una vegada.

26.12.12

http://www.araomai.cat/noticies/i/2072