dilluns, 19 de novembre del 2012

Sánchez Camacho ara dispara contra els Mossos d’Esquadra

Els acusa de suposada destrucció de proves del cas Palau i recorda que Felip Puig ja va dir que la policia catalana estaria "al servei de CiU en un hipotètic conflicte".


“El Mundo” assenyala i Sánchez Camacho dispara, la candidata del PPC no ha descartat avui demanar la dimissió de Felip Puig si aquest no dóna "explicacions contundents" sobre la suposada destrucció de proves del cas Palau per part dels Mossos d'Esquadra. Després que aquest dilluns s'hagi publicat al diari 'El Mundo' una informació que acusa la policia catalana d'haver fer desaparèixer proves d'aquest cas, la líder del PP ha exigit la compareixença del conseller d'Interior mentre ha recordat les declaracions de Puig en les què afirmava que els Mossos estarien al costat de la Generalitat en cas de conflicte amb l'estat espanyol. Segons ha dit, ja existeix un precedent en el qual el conseller diu que la policia catalana "estaria al servei de CiU en un hipotètic conflicte".
 
 La lideressa del PP reparteix odi a cabassos

Alícia Sánchez-Camacho ha exigit al conseller d'Interior una explicació sobre les informacions aparegudes aquest dilluns a 'El Mundo' i que parlen d'una suposada destrucció de proves del cas Palau per part dels Mossos d'Esquadra. El PPC vol que Felip Puig comparegui i s'expliqui i, en cas que aquestes explicacions no siguin "contundents", demanarà la "dimissió immediata".

La líder dels populars catalans ha afirmat que vol creure que les informacions no són certes, però que, si ho són, seria una situació "molt greu". Sánchez-Camacho ha recordat les declaracions de Puig en les què afirmava que els Mossos estarien al costat de la Generalitat en cas de conflicte amb l'estat espanyol. Més enllà de la presumpta eliminació de proves per part dels Mossos, Sánchez-Camacho ha demanat que tots aquells que han estat assenyalats per les informacions que ha publicat aquest diari en els darrers dies diguin si tenen comptes a Suïssa i si han cobrat comissions. Donar aquestes explicacions, ha dit, seria "fàcil". Tot i això, ha declarat que respecta la seva presumpció d'innocència.