dijous, 29 de novembre del 2012

El Barça passa als vuitens de Copa en derrotar l'Alabès (3-1) amb un gol d'Adriano i dos de Villa


Villa ha estat clau amb dos gols en la victòria sobre l'Alabès. (Foto: EFE)
David Villa, Adriano i Thiago han tornat a la titularitat amb el Barça. En un onze inicial on també hi ha estat present el jugador del filial Sergi Roberto. En canvi, un dels focus d'atenció, Gerard Deulofeu, ha començat d'inici a la banqueta.

Amb bona part de les estrelles a la grada, Tito Vilanova ha donat joc als menys habituals, tenint en compte el 0-3 d'avantatge de l'anada. Això sí, l'Alabès ha donat el primer ensurt de la nit, quan s'ha avançat a través de Borja Viguera. L'ex del Nàstic ha marcat, al minut 16, en rematar de cap una centrada de Miki. El Barça tot i això tenia la possessió, però s'ha trobat a faltar tensió.

Adriano ha tornat la igualada amb l'empat a un, gràcies a una passada de Thiago a la frontal.

En la represa, el Barça s'ha trobat més fluid i amb més arribades a l'àrea de Sergio Herrera, el porter del filial de l'Alabès que s'ha situat sota els pals ja que els dos porters del primer equip estan lesionats. David Villa, amb un golàs perfecte de falta directa, ha situat el 2-1. L'asturià també ha marcat el 3-1, arran d'una passada de Tello en triangulació amb Thiago. Entre els dos gols de Villa, l'Alabès ha vist com li anul·laven un gol per un fora de joc inexistent.

Amb el 3-1 al marcador, Tito Vilanova ha donat a entrada a una de les joves perles del planter, Gerard Deulofeu. També ha entrat Carles Planas, el defensa del filial, que ha debutat en partit oficial amb el primer equip del Barç

Fins a 57.655 espectadors han assistit al Camp Nou, participant així en la Diada del Soci Solidari. Tots ells han pogut veure la classificació del Barça pels vuitens de final de la Copa del Rei. En la pròxima eliminatòria, el Còrdova espera els blaugranes.