dimarts, 6 de novembre del 2012

El PPC recorre al discurs de la por per als vídeos de campanya

Imagina una Catalunya independent fora de la UE que no pot pagar les pensions





 La coordinadora de campanya del PPC, Dolors Montserrat, ha afirmat que “CiU està posant en perill el futur de tots els catalans, portant-nos per un camí que no va enlloc” després de presentar dos vídeos de campanya on s'afirma que “després de la independència, Catalunya ha quedat fora de Europa" i que "el president anuncia que el pagament de les pensions s'endarrereix tres mesos per problemes de tresoreria".



Montserrat ha fet aquestes afirmacions en la presentació de l’spot de campanya del PPC, “una campanya que ens veiem obligats a fer dos anys abans del que tocava perquè Artur Mas ha renunciat a governar i esgotar la legislatura”. En aquest sentit, ha recordat que “fa només dos anys, vam presentar un spot que s’avançava a tot el que passaria aquests anys. La vam encertar i ara es demostra que teníem raó”.
“CiU –ha continuat- ha centrat la legislatura més curta de la democràcia en els seus propis interessos i no a resoldre els veritables problemes dels catalans”. “Nosaltres pronosticàvem que dedicarien tots els seus esforços a l’independentisme, no a impulsar polítiques actives contra l’atur, polítiques socials, educació o sanitat. Ara es pot comprovar que vam presentar un vídeo que s’avançava en el temps i que, malauradament, s’ha complert”, ha afegit.
En aquesta línia, ha explicat que l’spot per al 2012 –que adverteix dels riscos de la separació d’Espanya en matèria de pensions, deslocalitzacions d’empreses i atur- “es basa en l’anterior per actualitzar-lo, no només perquè s’ha convertit en realitat sinó perquè res no ha canviat: CiU només vol separar-nos d’Espanya”.  “Volem que els catalans sàpiguen la veritat, Mas no va de fanfarró i el PPC és l’única garantia perquè Catalunya es mantingui dins d’Espanya i de la Unió Europea”.
Per altra banda, Dolors Montserrat ha valorat també la campanya de CiU presentada ahir, considerant que “és un bon moment per recordar la frase del president Tarradellas: ‘En política es pot fer de tot, menys el ridícul’”. En aquesta línia, ha manifestat que “el lema de CiU no és només delirant, en apropiar-se de la voluntat de tots els catalans sense miraments –com si tota la resta de catalans que no siguin de CiU no fóssim poble-, sinó que està il·lustrat amb una fotografia en què se’ns presenta com Déu baixat del cel. No tenim paraules, perquè és veritablement sorprenent”.
Per a la coordinadora de campanya del PPC, “Artur Mas té ínfules de Messies prometent la terra promesa i això, barrejat amb la síndrome de la majoria absoluta, és un còctel molt perillós”. “Sembla ben bé el cartell d’un telepredicador que pretén enganyar la gent amagant la seva veritable voluntat, que és portar Catalunya pel camí de la incertesa i el desconeixement”, ha conclòs.