dilluns, 29 d’octubre del 2012

Una altra vegada. El coronel Alamán Castro continua amb les seves amenaces als catalans i a les seves institucions.

El coronel Alamán Castro demana presó per a Mas, amenaça als Mossos i anomena "miserables" als independentistes de procedència espanyola

Veu amb satisfacció que un vaixell de l'exèrcit interrompés els pescadors a Roses per fer-los mostrar la bandera espanyola

 

La polèmica amb la que s'envolta el coronel Alamán Castro no l'ha fet calla. Més aviat al contrari. Potser alimentat també pel silenci còmplice del govern espanyol, avui ha tornat a la càrrega per demanar que empresonin al President de la Generalitat, Artur Mas, i als Mossos que s'oposin a actuar-hi en contra. A més, també ha insultat als ciutadans catalans amb arrels a l'Estat espanyol que ara estan a favor de la independència, als quals ha titllat de "miserables" i dels que ha assegurat que "serien capaços de negar-li un tractament de càncer a la seva dona per tal d'estalviar-se els diners". Una altra lliçó de democràcia, doncs, que arriba des d'Espanya.  
 
Una altra vegada. El coronel Alamán Castro continua amb les seves amenaces als catalans i a les seves institucions. Avui ha demanat que "al [insult] del senyor Mas, quan infringeix greument la llei i incita a la rebelió, no se l'ha de convèncer, cal enviar-lo al fiscal perquè el fiqui 'a la trena', i si corre pressa, a la parella de la Guàrdia Civil, que tindrà una fila gran de voluntaris". Però no ha tingut prou amb enviar al President a la presó, sinó que ha desitjat que els Mossos d'Esquadra que defensin Catalunya i que s'oposin a prendre mesures contra els representants catalans, l'acompanyin: "si algun mosso diu alguna cosa, que no la dirà, com els hi ha manat un altre ministre català analfabet en llei, doncs se l'emmanilla amb en Mas".

L'atac no ha anat només dirigit als polítics. La ferida que fa més mal és la de la ciutadania. Molts catalans amb arrels espanyoles s'han rebelat i ara demanen la independència. A tots ells, el coronel Alamán els anomena "miserables" i assegura que "aquests xarnegos tan miserables serien capaços de negar a les seves dones un tractament contra el càncer per tal d'estalviar-se els diners; no hi ha res de generós en ells; ja tenen prou amb la seva desgràcia i la dels seus fills".


Missió complerta dels militars a Roses

Per últim, el coronel ha destacat orgullós que el vaixell de guerra de l'Armada present a Roses fa uns dies impedís la feina dels pescadors per no portar la bandera espanyola. Ha apuntat: "mai havia vist als militars espanyols tan motivats com ara".