dilluns, 29 d’octubre del 2012

CABANES ALS ARBRES: DORMIR DALT D’UN ARBRE

Cabanes als arbres ofereix als amants de la naturalesa el goig d’una estada en contacte directe amb l’arbre i el seu ecosistema, els plaers d’un exili entre el fullatge, l’experiència d’unes nits en un niu situat en l’entramat de branques d’un bonic arbre.


És una forma d’allotjament rural alternatiu. A l’estar penjades als arbres, les cabanes no disposen d’electricitat ni aigua corrent. Per això, a una distància raonable, hi ha un centre de serveis complementaris: el mas la Vileta.



El mas està equipat amb pàrking, recepció, menjador, sala d’estar, dutxes, piscina i jardí.

 A l’interior, un niu càlid i rústic però alhora confortable. A l’exterior, una terrassa per poder apreciar i gaudir del paisatge, i alhora, degustar un esmorzar en contacte amb la natura.








Les Cabanes
Adaptades a la mesura i a la natura de l’arbre que les sosté, les cabanes són de forma arrodonida. De 30 m2 de superfície, la cabana inclou el tronc al seu interior, el qual la travessa de baix a dalt.
La terrassa de 10 m2 està pensada com a espai de repòs i de relaxació, amb l’objectiu d’aprofitar al màxim el medi forestal i la descoberta del mateix mitjançant les vistes exteriors al Montseny o als Pirineus.

Els usuaris podran accedir fins a la cabana mitjançant un pont penjant i una escala. Qualsevol persona de condicions físiques normals pot accedir a les cabanes.
La restricció per a menors és de 10 anys.


 

Per preservar al màxim el medi, les cabanes no presten servei elèctric i ni d’aigua corrent. Cada cabana disposa de lots i espelmes, aigua i pica rentamans.

El WC es biodegradable i es recicla en forma de compostatge.











 L’esmorzar es pren a les cabanes i es facilita amb una cistella. D’aquesta manera s’aprofita al màxim la tranquilitat del matí i la situació privilegiada, tot escoltant el cant dels ocells i gaudint de la seva proximitat. 




































http://www.cabanesalsarbres.com/ca