divendres, 24 d’agost del 2012

Si el Barça fos el Madrid.....

Us imagineu que diria Espanya si Guardiola hagués estat l’entrenador del Madrid i Mourinho l’entrenador del Barça, i que el Madrid hagués fet el joc de Barça i el Barça el del Madrid?  Us imagineu el que diria la caverna mediàtica? Tot seria tant magnificat, les bestieses de tal magnitud que farts d’aguantar la prepotència espanyola de torn.

Guardiola avui seria sant a Espanya i Mourinho ja estaria desterrat i el Barça criminalitzat de per vida, és la prova evident de la desmesura en que des d’Espanya és tracta a Catalunya, és la prova evident que Espanya no vol donar cap mínima sortida Catalunya, la caverna mediàtica desprèn odi cap al Barça i al que ha representat Guardiola, li busquen les pessigolles i intenten  amagar el millor equip del món dels darrers anys, els fot tant que sigui el barça més català de la història que no ho suporten.

Si el Barça fos el Madrid.....  avui Espanya se sentiria cofoia, però com que no ho és han d’inventar-se altre èxits, i s’aferren a una selecció espanyola que tant sols pot guanyar forçant als jugadors catalans a jugar amb Espanya, per tant la seva obsessió és posar totes les armes disponibles, legals o no, al servei de poder mantenir una selecció espanyola artificial.

Però el Barça no és el Madrid, i us imagineu una Catalunya independent amb aquest Barça d’èxit, seriem un país estrella al món, imparables sense cap mena de dubte, un país petit, però digne, solidari però lliure, president Mas el volem i el necessitem el #11s2012 – no és quedi a casa president.