diumenge, 12 d’agost del 2012

L'ACN Maresme organitza una Caravana per l'estat propi

Els membres de l'Assemblea Nacional Catalana del Maresme organitzen una caravana per l'esat propi que s'espera multitudinaria i que començarà amb concentracions de vehicles als dos extrems de la comarca: a l'estació de Montgat Nord i a la rotonda sud de Tordera. Els organitzadors van fer una crida a la participació cívica dels conductors a la marxa “no es tracta de provocar retencions i fer la guitza a la resta de cotxes, sinó de gaudir de l'acte amb una conducció responsable i de sentit comú”.

Durant el recorregut, està previst que es vagin incorporant cotxes a la marxa. En la presentació, el membre de l'Associació, Toni Llimona, va incidir en la importància de consolidar i estendre arreu el treball realitzat per l'ANC a favor de la independència de Catalunya i va puntualitzar que “el temps ens ha demostrat que l'estat de les autonomies és un cadàver en avançat estat de descomposició”.

El programa serà el següent:

CARAVANA NORD: Sortida de Tordera a les 10 hores, i pas per tots els pobles de la N-II (Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susana, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta) i arribada a CANET DE MAR. També s'integraran els pobles de Arenys de Mar, Arenys de Munt o altres.

CARAVANA SUD: Sortida de Montgat (estació de Montgat Nord) a les 10 h. Passant per tots els pobles de la N-II. Els pobles integrants de la marxa són: Motgat, Tiana, Alella, Masnou, Teià, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Vilassar, Cabrils, Cabrera, Òrrius, Argentona, Mataró, Dosrius, Llavaneres, Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

A les 12 hores arrivada a Canet de Mar, on es farà la lectura del manifest per part d'en Pep Riera, membre del consell permanent i intervenció de diferents alcaldes del Maresme.