dissabte, 7 de juliol del 2012

Vinga !! compartiu a tot arreu, DONEM LA CARA PER LA INDEPENDÈNCIA!!

http://territori.solidaritatcatalana.cat/ciutatvella/noticies/si-cv-anima-adherir-se-la-campanya-%E2%80%9Cdona-la-cara-la-independencia%E2%80%9D

SI-CV anima a adherir-se a la campanya “Dóna la cara per la Independència!”

07 de Juliol del 2012
www.donalacara.cat
SI - Ciutat Vella anima a participar en la campanya “Dóna la cara per la Independència!”. Es tracta d’una pàgina web (www.donalacara.cat) amb fotografies de persones que estan a favor de la independència de Catalunya.
Aquesta iniciativa és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la independència del nostre país, però en aquest cas no a través d’una signatura sinó mitjançant una fotografia. En qualsevol moment, tothom pot veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista i quines persones conegudes hi participen.
Actualment, hi ha gairebé 27.000 persones de diferents edats, ideologies i municipis de Catalunya que ja han donat la cara per la independència i han afegit la seva fotografia en aquest projecte. Des de SI-CV us animem a participar-hi. El parlamentari de SI, Alfons López Tena, actors com Toni Albà, Sergi López, Txe Arana i Anna Sahun, el sociòleg Salvador Cardús, els cantants Pep Sala o Gerard Quintana, entre altres personalitats, ja han cedit la seva fotografia a favor de la independència.
Enllaç a la campanya "Dóna la cara per la Independència!":  www.donalacara.cat