dimecres, 18 de juliol del 2012

Sánchez Camacho, pífia rere pífia

La líder dels populars crítica acèrrima de la pujada de l’IVA del govern ZP i incondicional de les polítiques econòmiques de Rodrigo Rato fins fa quatre dies

 

Alícia Sánchez Camacho de la mà d’Esperanza Aguirre va defensar en campanya electoral que la pujada de l’IVA  del govern Zapatero era irracional i altament perniciosa per l’economia catalana, Sánchez Camacho va afirmar que  “la pujada de l’IVA afectarà al consum i suposarà una reducció del pressupost familiar de 700 euros, generarà 120.000 aturats més, augmentarà el cost de l’habitatge, perjudicarà el turisme, encarirà el cistell de la compra i retardarà la recuperació econòmica encara més”. Ara resulta que el seu partit fa una pujada estratosfèrica de l’IVA, i totes dues mirant cap a un altre costat, és el PP. Les captures de pantalla que adjuntem de la campanya “No más IVA” que han estat retirades demostren el tarannà dels populars.
 
Camacho ara amaga els seus homes

La Presidenta del PPC té un llarg historial d’acostar-se als homes del PP, però la seva tria fa aigua per tots costats, va començar alabant la figura de Jaume Matas en l’època de Ministre de Medi Ambient, va declarar que Francisco Camps era un gran president, va arribar a Madrid i es va acostar al sector més fatxenda del PP i va arribar  a ser la dona de confiança d’Angel Acebes, aconseguint el lloc de portaveu dels populars a la comissió d’interior. També és va endur Rodrigo Rato quant ja presidia Caixa Madrid perquè li dones suport a la seva campanya de les darreres eleccions nacionals catalanes. Líder del PP que toca Sánchez Camacho, líder popular que acaba tenint problemes amb la justícia.

Matas, Camp, Acebes, i Rato, tots amb problemes amb la justícia

Sánchez-Camacho va lloar la tasca de Rato i va afirmar que "l'economia espanyola no hauria estat la mateixa sense ell". Una excepcional visió la que va tenir la presidenta dels populars catalans, però no acaba aquí la seva anticipació a la jugada, ha dit meravelles tant de Matas, de Camp, com d’Acebes, tots tres amb problemes amb la justícia.