dimarts, 17 de juliol del 2012

Quatre gats contra la independència de Catalunya

"Lliça d’Amunt, amunt Espanya", o “viva España”, cridaven els quatre nacionalistes espanyols contra la Marxa per la Independència al seu pas per Lliçà d’Amunt. I en van fer un vídeo


La Marxa per la independència del Vallès Oriental de diumenge, al seu pas per Lliça d’Amunt va estar amenitzada per un grup de nacionalistes espanyols que mostraven banderes espanyoles i cridaven consignes de “som espanyols som catalans”, “fora, fora” o “Lliça d’Amunt amunt Espanya”, que segons explica el vídeo és la resposta d’Espanya a la Marxa “separatista”. Els manifestants duien una pancarta on es podia llegir : a més d’estat tenim pàtria; Espanya . El vídeo casolà que circula per la xarxa equipara separatisme a terrorisme i fa una lectura peculiar de la Marxa i el que representa. 
 La coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vallès Oriental va  celebrar diumenge la Marxa per la Independència que va passar per  19 poblacions.
Actualment, hi ha 25 assembles constituïdes a la comarca que aglutinen 31 poblacions i hi ha socis de 41 dels 43 municiopis del Vallés Oriental.

La Marxa cap a la Independència és la primera gran acció de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que s’inicià el 30 de juny a Lleida i finalitzarà l’11 de setembre amb una gran concentració a Barcelona.