dijous, 27 d’abril del 2017

El PSOE rebutja la moció de censura i diu que Podemos actua amb "mala fe" i "falta de rigor"



POLÍTICA







Els socialistes proposen una comissió d'investigació i exigir responsabilitats a Mariano Rajoy 









per Joan Antoni Guerrero 27/04/2017  
 
 
 
 
 
 
Antonio Hernando | Flickr
 
 
 
 
 
 
El portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Antonio Hernando, ha rebutjat la moció de censura proposada aquest matí per Podemos. Hernando ha dit que Podemos actua “amb mala fe i falta de rigor”. El socialista ha dit que “quan un vol una moció de censura prosperi no ve a anunciar-la i després es posar a parlar amb les forces que li han de donar suport”. Hernando ha comentat que Pablo Iglesias “sap que no hi ha una majoria alternativa al PP perquè sinó no estaríem aquí”.




El portaveu ha dit que Iglesias “obra amb mala fe respecte al PSOE, però amb falta de rigor i
responsabilitat amb les institucions”. La moció de censura, segons Hernando, “és un mecanisme seriós que implica canvis tan substancials” i ha remarcat que “no es pot pretendre anunciar-la havent trucat 10 minuts abans de sortir aquí davant”.





Hernando ha dit que “estem perdent un temps preciós amb aquests focs artificials irresponsables” que es podria invertir “per exigir responsabilitats al PP pel pantà de corrupció en què està immers”.




“Estem perdent temps per posar-nos a treballar en una comissió d’investigació per exigir-li responsabilitats a Rajoy”, ha agregat. Hernando ha recordat que aquesta “operació” de Podemos és la mateixa que fa un any va fer proposant un govern de coalició.



 
 
 
 
Enllaç noticia :