dimarts, 3 de setembre del 2024

El Barça de Hansi Flick comença a recuperar efectius: Ansu Fati ja toca pilota

 

 

BARÇA

 

L'extrem blaugrana s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i podria reaparèixer després de l'aturada 

 

  Alessandro Marruccelli
Foto: FC Barcelona
Barcelona. Dilluns, 2 de setembre de 2024. 17:00
Temps de lectura: 2 minuts 

 

 

 


 

Les bones notícies no s'aturen a Can Barça. Només dos dies més tard de l'aclaparador triomf assolit a Montjuïc contra el Valladolid (7-0), que ha permès al conjunt de Hansi Flick marxar a l'aturada per seleccions com a líder en solitari amb un impol·lut 12 de 12 en punts, Ansu Fati ha reaparegut sobre la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a tocar pilota amb la resta de companys. El futbolista format a la Masia continua amb el seu pla de recuperació i podria reaparèixer d'aquí a 15 dies, quan l'equip barceloní torni a l'acció.

El retorn del '10' blaugrana, cada vegada més a prop

Ansu Fati va patir una fascitis plantar el 24 de juliol, durant els primers dies de pretemporada. Des d'aleshores, encara no ha estat disponible per a Hansi Flick, perdent-se la gira als Estats Units, el Trofeu Joan Gamper i les primeres quatre jornades de Lliga. Una lesió que va arribar en el pitjor moment, ja que s'estava guanyant la confiança de Flick, tal com havia assegurat el tècnic alemany en les seves primeres rodes de premsa a Barcelona. Ara, més d'un mes després, torna a trepitjar els terrenys de joc amb el desig de poder posar-se aviat a les ordres del seu entrenador.

 

 

 

 

 

 

De moment, s'ha mantingut al marge de la seva resta de companys, sense entrar encara en el treball col·lectiu. Així i tot, Ansu Fati ja està en la recta final de la seva recuperació. El club no ha volgut donar una estimació exacta sobre quan podria tornar a la competició, però s'espera que després de l'aturada de seleccions ja comenci a tenir minuts. Cal recordar que el jove jugador de la Masia tornarà a lluir el dorsal '10' després de la fallida cessió al Brighton, on no va poder recuperar les sensacions perdudes durant el primer any de Xavi Hernández.

El Barça de Flick s'entrena sense 9 internacionals i amb l'objectiu de continuar carburant

Sigui com sigui, el que té clar Ansu Fati és que farà tot el possible per complir el seu somni de triomfar com a blaugrana. El que tindrà ara complicat és poder guanyar-se el lloc en una davantera que, amb Dani Olmo, Raphinha, Lewandowski i Lamine Yamal, està brillant amb llum pròpia. De fet, d'aquests quatre jugadors, tres han marxat amb les seves respectives seleccions: Olmo, 'Lewy' i Lamine.

 

Lamine Yamal i Lewandowski celebren amb el Barça / Foto: Europa Press
Lamine Yamal i Lewandowski celebren un gol del Barça contra el Valladolid / Foto: Europa Press


 

 Aquests tres futbolistes, juntament amb Jules Kounde (França), Pau Cubarsí (Espanya sub-21), Fermín López (Espanya sub-21) i Ter Stegen (Alemanya), ja no s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva. Per la seva banda, Héctor Fort ha aprofitat per realitzar la seva darrera sessió abans de marxar a la convocatòria d'Espanya sub-19. Per tant, aquestes dues setmanes de tranquil·litat a Can Barça seran vitals per a un Ansu Fati que comença de 0, però amb la il·lusió intacta.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/barca-hansi-flick-comenca-recuperar-efectius-ansu-fati-ja-toca-pilota_1276581_102.html