divendres, 2 de febrer del 2024

Clatellada descomunal de Laporta al Reial Madrid

 

 

CLUB

 

 

El president del Barça s'ha quedat a gust en una entrevista

 

 

 

Joan Laporta, president del Barça, en roda de premsa | Europa Press

 

 




J


Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha estat molt contundent contra el Reial Madrid en una entrevista que ha concedit aquest divendres a RAC1. “No s’estan portant bé, estan fent un exercici de cinisme sense precedents”, ha sentenciat. Això en referència als últims escàndols arbitrals i al cas Negreira. Segons Laporta, el Madrid no es troba en una posició per personar-se contra el Barça en aquesta investigació judicial i defensa que el club blanc ho està aprofitant per condicionar els àrbitres: “Han demanat allargar el període d’instrucció del cas, perquè no volen que es resolgui i es demostri que som innocents. Ells han controlat els àrbitres durant setanta anys”.  

 

 

Joan Laporta i Florentino Pérez, a la llotja del Camp Nou | Europa Press

El president blaugrana ha tornat a deixar molt clar que “el Barça no ha comprat mai àrbitres” i que tot plegat respon a una “campanya orquestrada” no només de l’entitat merengue, sinó també de “LaLiga”. Ha disparat altre cop contra el Madrid quan ha parlat dels vídeos que està fent la televisió oficial del

club per pressionar els col·legiats: “El que està fent Real Madrid TV és una autèntica vergonya. Al partit contra l’Almeria es va veure i encara van dient que som nosaltres els beneficiats pels àrbitres. Barça TV no va fer mai res semblant”. En aquest sentit, ha demanat a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que intervingui per aturar-ho i sancionar-ho.

 

Laporta i la Superlliga

Ara bé, ha deixat clar que el Barça continua anant de bracet amb el Madrid pel que fa a la Superlliga. De fet, ha explicat que les últimes ocasions en les quals s’ha trobat amb Florentino Pérez, president merengue, només ha parlat d’això. Confia que el projecte tirarà endavant i ha assegurat que els principals clubs italians, portuguesos i neerlandesos se sumaran a la competició. A la vegada, però, ha deixat clar que ha de ser una realitat imminent o el Barça deixarà de participar-hi: “Si no comença la temporada vinent o l’altra, ens ho haurem de replantejar”

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://monesport.cat/barca/club/joan-laporta-madrid-arbitres-negreira-364197/