dimecres, 21 d’octubre del 2020

Messi, Ansu Fati i el Barça: una nit, tres rècords

 

 

BARÇA

 

 

El conjunt blaugrana va aprofitar el triomf contundent contra el Ferencváros per escriure el seu nom en els llibres d’història de la Champions

 

 

 

 

 

Messi i Ansu Fati, durant un partit de Champions | FC Barcelona





per Jordi Carné Redactor  

 

 

 

Hi ha jugadors que tenen una facilitat increïble per batre rècords constantment. Leo Messi és, segurament, el futbolista que més i millor representa aquest col·lectiu. Passen els anys i, encara que sembli impossible que l’argentí torni a escriure el seu nom en els llibres d’història, ell ho fa. Aquest dimarts, contra el Ferencváros, el capità del Barça va aconseguir una gesta sense precedents: marcar durant 16 temporades consecutives a la Champions League.

 

 

 

 

 

 

Amb la diana de penal davant el conjunt hongarès, Messi ja n’acumula un total de 116 en competició continental. A més, el Ferencváros és el 36è equip que pateix la seva voracitat golejadora a la Lliga de Campions. Les xifres són estratosfèriques. Com també ho són les

d’Ansu Fati, que fa poc més d’un any va decidir fer tots els mèrits del món per convertir-se en l’hereu del ‘10’ i, de moment, encara no s’ha cansat de demostrar que està capacitat per ser-ho.

 

 

L’extrem, que va marcar i va fer una assistència de luxe en el debut del Barça a Europa, es va convertir aquest dimarts en el futbolista més jove a fer dos gols a la màxima competició continental entre clubs. Va prendre el rècord a Bojan Krkic. A més, Ansu Fati, juntament amb Pedri, que també va veure porteria, va ajudar el club blaugrana a fer història: 

per primera vegada, dos menors d’edat van marcar en un mateix partit de la Champions.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elmon.cat/monesport/barca/messi-ansu-fati-barca-records-champions_2139538102.html