dimecres, 7 d’octubre del 2020

El soci dicta sentència: prospera la moció contra Bartomeu i hi haurà referèndum

 

 

CRISI AL BARÇA

 

Bernat Aguilar
Foto: FC Barcelona
Barcelona, Catalunya. Dimecres, 7 d'octubre de 2020. 12:12
Actualitzat Dimecres, 7 d'octubre de 2020. 12:46

 


 

 

Aquest dimecres 7 d'octubre del 2020 serà un dia que passarà a la història del Barça. Igual que va passar amb les mocions de censura del 1998 i la del 2008, s'han superat les firmes que marquen els Estatuts del club i hi haurà referèndum per fer fora Josep Maria Bartomeu i la seva junta. No ha servit ni que l'any 2013 s'augmentés per llei del 5% al 15% el mínim de firmes dels socis per tirar endavant els vots de censura, ja que la pèssima gestió de l'actual directiva ha fet fàcil el que a priori semblava impossible.

Encara amb firmes per revisar, Jordi Farré, principal promotor del vot de censura, i els impulsors de Més que una moció han aconseguit l'objectiu de superar les 16.521 signatures vàlides de socis del Barça per expulsar definitivament el president Bartomeu i la seva junta.

 

 

 

 

 

El recompte de butlletes, que encara no ha acabat i s'espera que finalitzarà entre demà i divendres, confirma que la primera fase de la moció ha prosperat i que l'actual junta es veurà forçada a convocar un referèndum. Recordem que, per fer efectiva la moció, en la votació més d'un 66% dels socis hauran de votar per fer fora l'actual junta​.

Bartomeu ja ha començat el compte enrere per a la seva marxa forçada. En els propers dies es convocarà una reunió de la junta per valorar els resultats i qui sap si abans del referèndum hi haurà o no dimissió. Al Camp Nou, dies clau.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/barcelona-mocio-censura-bartomeu-referendum_544881_102.html