dimarts, 27 d’octubre del 2020

El govern insisteix al Barça que no hi ha impediments per organitzar la votació de la moció de censura

 

 

SOCIETAT - ESPORTS

 

 

Per complir amb els estatuts de l'entitat, el referèndum hauria de celebrar-se aquest cap de setmana, però perquè això sigui possible hauria de convocar-se abans de les 12 de la mitjanit d'avui dimarts  

 

 






Per: Redacció

27.10.2020  12:54

 

 

El govern de la Generalitat de Catalunya ha insistit avui que ‘no hi ha impediments jurídics ni sanitaris’ per celebrar la votació de la moció de censura contra el president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i tota la seva junta directiva. Ahir, segons que va avançar Rac1, el club va enviar una carta al vice-president de la Generalitat, Pere Aragonès, demanant-li la suspensió del vot de censura al·legant motius sanitaris després de la declaració de l’estat d’alarma.

 

L’única condició imposada per la Generalitat és que s’incloguin, en el protocol organitzatiu de la votació els requisits que el grup tècnic del Procicat, el pla de protecció civil de la Generalitat de Catalunya que determina

les normes per gestionar la pandèmia, va presentar al Barcelona en la reunió del passat 21 d’octubre. Aquest diu que la votació hauria de ser descentralitzada per evitar aglomeracions.

 

La comunicació de la Generalitat, realitzada mitjançant una carta adreçada al director general de Barcelona, Òscar Grau, està signada per responsables dels departaments de Presidència, Interior, Salut i Esports.

 

El club estava a l’espera de conèixer la decisió del Procicat, després de demanar la suspensió de la votació. Abans, havia preguntat si la votació podia celebrar-se els dies 15 i 16 de novembre, ja que assegurava no tenir temps material per a organitzar una votació descentralitzada pels dies 1 i 2 de novembre.

 

 


 

 

 

Així doncs, per complir amb els estatuts de l’entitat, el referèndum hauria de celebrar-se aquest cap de setmana, però perquè això sigui possible hauria de convocar-se abans de les 12 de la mitjanit d’avui dimarts.

 

Els impulsors de la moció de censura van dir que si el Barça no convocava la votació abans d’avui a les 9 del matí, emprendrien accions legals contra la directiva per incompliment dels estatuts del club.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-govern-insisteix-al-barca-que-no-hi-ha-impediments-per-organitzar-la-votacio-de-la-mocio-de-censura/