divendres, 2 d’octubre del 2020

Bartomeu, atrapat: es plantejarà dimitir si el vot de censura tira endavant

 

 

CRISI AL BARÇA

 

 

El Nacional
Foto: EFE
Barcelona, Catalunya. Divendres, 2 d'octubre de 2020. 10:27
Actualitzat Divendres, 2 d'octubre de 2020. 10:27

 

 

 


 

 

 

Josep Maria Bartomeu no veu clar el seu futur. El president del Barça, en el punt de mira després de diverses errades de planificació i de negligències institucionals, és a la corda fluixa gràcies al vot de censura impulsat per 'Més que una moció', una iniciativa que va sumar més de 20.000 signatures, ara en procés de validació.

 

Per aquest motiu, el màxim mandatari blaugrana comença a plantejar-se seriosament abandonar el club. Segons avança aquest divendres La Vanguardia, el president ha fet saber a un cercle privat de directius que estudiarà la possibilitat de dimitir si es validen les 16.521 signatures necessàries per impulsar el vot de censura, quelcom que sembla més que

probable, i és que els integrants de la mesa ja n'han validat 7.000. El president prendrà la decisió en una junta programada pel 12 o 13 d'octubre, quan hagi acabat el recompte.

 

 

 

Bartomeu, entre l'espasa i la paret / GTRES


 

 

 

La mateixa informació apunta que Bartomeu ha quedat sorprès per l'èxit de les mobilitzacions en contra de la seva gestió, especialment en un context de pandèmia global que dificultava qualsevol procés d'oposició, fet que ha provocat que es plantegi la dimissió.

 

El màxim mandatari, sempre segons aquesta informació, vol evitar el referèndum posterior a la recollida i validació de signatures per la situació sanitària del país i perquè implicaria cridar els socis a les urnes dues vegades, una pel referèndum del vot de censura i l'altra pels comicis a la presidència, fet que generaria un "estrès evitable", segons afirma algun directiu.

 

Per últim, Bartomeu també té por de ser el primer president de l'historia de l'entitat en caure per un vot de censura, fet que faria palès que la seva gestió és una de les pitjors que s'han dut a terme en els 121 anys de vida del club.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/bartomeu-dimitir-barca-mocio-censura_543498_102.html