divendres, 4 de setembre del 2020

Leo Messi es queda al Barça i complirà l'any de contracte que li resta



CRISI AL BARÇA







Albert Viladegut
Foto: Europa Press
Barcelona. Divendres, 4 de setembre de 2020. 15:54
Actualitzat Divendres, 4 de setembre de 2020. 17:02
















El que fa uns dies semblava del tot impossible, que Messi seguís al Barça, serà una realitat. Quan l'argentí va enviar el famós burofax al club on explicava la seva voluntat de marxar gratis del Barça, semblava que la decisió era irreversible i que no tornaríem a veure a Messi amb els colors blaugrana. Ara, però, més d'una setmana després, Messi ha confirmat que seguirà al Barça i esgotarà l'any de contracte que encara li queda.



Tot i que el de Rosario, per mitjà del seu pare, ha publicat avui mateix un comunicat on reafirmava la seva postura de què la clàusula alliberadora que li permetria marxar gratis del Barça seguiria vigent, Messi ha decidit quedar-se, segons afirma TyC Sports.







Messi seguirà un any més defensant l'escut del Barça i lluint el braçalet de capità. / EFE





Messi no volia una sortida traumàtica

 

El capità del Barça, disgustat amb tot l'embolic mediàtic i legal en el qual s'està veient implicat, no vol que la sortida del club de la seva vida es produeixi d'una forma tan traumàtica i ha preferit revocar una decisió que a priori semblava inamovible. Va arribar a Barcelona fa 20 anys i de cap de les maneres volia que la seva estada a la ciutat comtal acabés així.



Tot i que és conscient que tota la incertesa generada aquests dies i l'encreuament de declaracions entre el seu entorn, la Lliga i el Barça ja no es pot esborrar, ha volgut ser ell qui fes el pas de renunciar a la seva voluntat de marxar abans que el club li facilités la sortida, cosa que Bartomeu no semblava disposat a fer.






Messi i Bartomeu, en el moment de l'útima renovació del contracte del 10. / FC Barcelona





Messi ha desitjat evitar en tot moment la via judicial i veient que després de la reunió entre el seu pare i Bartomeu tot semblava abocat a una lluita als jutjats, el 10 del Barça ha decidit fer-se enrere i seguir al club fins al 30 de juny de 2021, quan acabarà el contracte i podria marxar gratis, com ha intentat aquest estiu.



Ara, pendents de Suárez

 

Si quan es donava per feta la sortida de Messi s'obrien una quantitat enorme d'interrogants, ara que ha anunciat que seguirà un any més a les files del Barça se n'obren d'altres. Un dels més importants fa referència al seu company de davantera i gran amic, Luis Suárez. El nom de l'uruguaià va ser un dels que Koeman va qualificar com a prescindibles i el club ja treballava en la seva sortida, però aquest gir dels esdeveniments podria canviar-ho tot.







Messi i Suárez celebrant un gol. Veurem si es torna a repetir una imatge similar. / EFE




S'havia relacionat a Suárez, sobretot, amb la Juventus, però en les darreres hores s'havia dit que la continuïtat del davanter del Barça era una petició de Messi per tal de seguir. Ara que l'argentí ha dit que continua, caldrà veure si serà capaç d'aconseguir també que Koeman accepti la continuïtat del seu amic a la punta de l'atac culer.



Com serà la relació entre Messi i Koeman?

 

Una de les altres preguntes que de moment no tenen resposta és sobre la relació entre Messi i el nou entrenador del Barça, Ronald Koeman. El neerlandès va voler parlar amb Messi tan bon punt va arribar a la banqueta blaugrana, però la xerrada no va anar com s'esperava i Messi no hauria sortit massa content amb les paraules de Koeman.





Ronald Koeman durant la seva presentació com a entrenador del Barça.




L'heroi de la primera Champions del Barça li hauria assegurat que amb la seva arribada "s'havien acabat els privilegis" al vestidor blaugrana, i Messi s'ho va prendre pràcticament com un atac personal. Ara, condemnats a entendre's pel bé de tots, Messi i Koeman hauran d'acostar postures per intentar començar la temporada de la millor forma possible.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/leo-messi-es-queda-barcelona-complira-any-contracte_535542_102.html