dimecres, 16 de setembre del 2020

La moció de censura contra Bartomeu acarona les signatures necessàries

 

 

BARÇA 

 

 

‘Més que una Moció’ informa que es troba a només 2.400 firmes d’aconseguir el seu objectiu de forçar la dimissió del president i la seva junta directiva

 
 
 
 

Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press




per Redacció
 
 
 
 

Tot o res. La plataforma Més que una Moció, impulsora del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, ha anunciat aquest dimecres que afronta l’últim dia de recollida de signatures amb 14.100 firmes, és a dir, que es troba a aproximadament 2.400 butlletes d’aconseguir el seu objectiu d’obligar l’actual president del Barça i el seu equip a dimitir i, per tant, precipitar les eleccions, ara per ara previstes per al març del 2021.

 

 

 

“El dimarts ha estat un dia explosiu. Els socis i sòcies s’han bolcat massivament a signar i han esgotat butlletes a molts punts de recollida. Així, hem arribat a un total de

14.100 butlletes signades a la tarda d’ahir”, han explicat els impulsors de la moció, que ja han assolit el 90% de les signatures que necessiten per fer triomfar el vot en unes circumstàncies excepcionals, sense partits a porta oberta al Camp Nou, durant el període vacacional i enmig de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

 

 

Caldrà veure, doncs, si durant les pròximes hores els grups d’opinió i els precandidats a les eleccions del Barça aconsegueixen mobilitzar la massa social blaugrana, arribar a les famoses 16.250 signatures i forçar, en conseqüència, la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. L’objectiu és ambiciós i no es preveu, ni de bon tros, gens senzill. Però, tal com ha assegurat Víctor Font, “podem arribar a assolir el que semblava impossible i demostrar que el club està més viu que mai”.

 

  



 
ENLLAÇ NOTÍCIA :