divendres, 25 de setembre del 2020

La guerra continua

 

 

BARÇA 



Messi torna a alçar la veu i evidenciar que la seva relació amb Bartomeu està completament trencada

 

 

 

Messi i Bartomeu, durant l'acte de renovació de l'argentí | FC Barcelona

 

 


per Jordi Carné  

Redactor

Leo Messi està fart de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. I, per si no ho va deixar prou clar en l’entrevista en què va anunciar que es quedava al Barça a contracor, perquè el president no havia complert la seva paraula i no l’havia deixat marxar malgrat haver-li-ho demanat diverses vegades durant tota la temporada, l’argentí ha aprofitat el comiat de Luis Suárez per tornar a manifestar públicament el seu malestar amb els actuals dirigents blaugrana. Una vegada més, el capità ha alçat la veu i ha evidenciat que la seva relació amb el màxim mandatari del club culer està completament trencada.

 

Les paraules del millor futbolista del món a l’hora d’acomiadar-se de Suárez han estat clares i concises. “Et mereixies que t'acomiadessin com el que ets, un dels jugadors més importants de la història del club, i no que et fessin fora com ho han fet. La veritat, però,

és que en aquests moments ja no em sorprèn res”, ha atacat Messi per recordar a Bartomeu que la guerra pública que li ha declarat aquest estiu –però que ja va deixar entreveure el curs passat amb episodis com el de la rebaixa salarial o el desmentiment a Abidal– no s’ha acabat, ans al contrari, i que els últims mesos del seu mandat se li poden fer molt llargs.

 

 

Abans del Gamper, el president del Barça va apuntar que no té cap mena d’intenció “d’entrar en conflicte amb el nostre capità” i que la qüestió del seu intent frustrat de marxar “és un tema aparcat”. “No podia permetre que el millor jugador del món marxés de casa seva. Vull que es retiri aquí i ens hem de felicitar pel fet que continuï amb nosaltres”, va afegir abans d’aventurar-se a dir que “està il·lusionat amb el projecte de Koeman”. És evident que dos no es barallen si un no vol, i en aquest cas no sembla que Bartomeu vulgui enfrontar-se a Messi, el futbolista més important de la història de l’entitat que presideix. Però no és menys cert que la situació és prou greu per passar-hi de llarg i apostar pel pas del temps com a mètode per refredar els ànims, una fórmula per la qual s’ha optat molt a les oficines del Camp Nou en els darrers anys.

 

Després de retenir-lo aquest estiu, i tenint en compte que les eleccions se celebraran com a tard el mes de març del 2021, Josep Maria Bartomeu no passarà a la història com el president del Barça que va deixar marxar Leo Messi, però sí que ho podria fer com al principal culpable del seu adeu. Cal recordar que l’argentí acaba contracte el pròxim 30 de juny, és a dir, d’aquí a uns nou mesos, i ara per ara la seva situació sembla irreversible. El candidat que guanyi els comicis haurà de treballar de valent –i a contracorrent– per evitar que l’etapa del capità arribi, després de més de dues dècades, al seu punt final. Mentrestant, l'únic que pot fer el barcelonisme és continuar gaudint, setmana rere setmana, d'un jugador irrepetible.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elmon.cat/monesport/barca/guerra-messi-bartomeu-continua_2136822102.html