dijous, 10 de setembre del 2020

La data de la nova xifra de firmes de la moció de censura contra Bartomeu



CRISI AL BARÇA






Albert Malla
Foto: EFE
Barcelona. Dijous, 10 de setembre de 2020. 14:23
Actualitzat Dijous, 10 de setembre de 2020. 19:02
















El temps va a la seva contra i la situació actual no ajuda els impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta. Sense dies de partits al Camp Nou i amb el coronavirus, la plataforma Més que una Moció va anunciar dimarts que ja tenen gairebé la meitat de les firmes necessàries.



Entre dilluns i dimarts, nou recompte

 

7.500 de 16.500 és l'última dada que es coneix, però la nova xifra no trigarà gaire a saber-se. A principis de la setmana vinent, entre dilluns i dimarts, els impulsors faran públic el nou recompte, segons ha pogut saber ElNacional.cat.







Els impulsors de la moció el dia que van recollir les paperetes / EFE





Després de saber-se la dada de les 7.500 firmes i un cop van rebre l'atac informàtic al seu web, els socis i sòcies blaugrana segueixen mobilitzats per tombar Bartomeu. Inclús els últims dies hi ha hagut cues en els punts habilitats sobretot als ubicats a Barcelona.



"Continuen les cues per signar la moció de censura a Josep Maria Bartomeu al punt de recollida situat a Travessera de Collblanc, 2. No podem perdre ni un minut! Aconseguirem que el Barça torni a ser més que un club!", va escriure el precandidat Jordi Farré.
La polèmica ha sorgit quan un dels altres precandidats, com és Agustí Benedito, ha respost a la seva piulada amb un: "Cues?" i una imatge plena de gent.



Les mostres de suport a la moció segueixen apareixent i en les últimes hores s'ha sabut que Txema Corbella, mític treballador al Barça durant 32 anys, ha apostat per fer fora Bartomeu.


















ENLLAÇ NOTICIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/nova-xifra-bartomeu-mocio-censura_537216_102.html