dimarts, 28 d’abril del 2020

Mor Michael Robinson



FUTBOL






Albert Malla
Foto: GTRES
Barcelona. Dimarts, 28 d'abril de 2020

















S'ha mort Michael Robinson als 61 anys després d'una llarga lluita contra el càncer. La família de l'exfutbolista i comentarista de televisió ha informat de la notícia a través del seu compte a les xarxes socials.






  






"Amb molta tristesa us comuniquem la mort d'en Michael. Ens deixa un gran buit, però també innombrables records, plens del mateix amor que li heu demostrat. Us estarem
eternament agraïts per haver fet a aquest home tan feliç, mai va caminar sol. Gràcies", ha escrit la família.



Robinson va informar el desembre de 2018 que tenia un melanoma amb metàstasi i que no tenia cura. Malgrat la malaltia, l'anglès va seguir comentant partits de la Lliga i la Champions per a Movistar+.






  



 





Des de l'inici de les retransmissions va formar parella amb Carlos Martínez. El periodista espanyol ha volgut publicar dues imatges dels dos junts: "You'll never walk alone. Siempre estarás conmigo (Mai caminaràs sol. Sempre estaràs amb mi)". També va treballar amb Maldini, que ha escrit un emotiu text.






 





Precisament ha estat l'empresa on va treballar des dels anys 90 qui ha escrit un emotiu missatge a les xarxes. "La família de Movistar+ perd un company i un amic. Diem adeu a la persona que ens va mostrar el camí cap a una forma diferent de retransmetre el futbol i ens va ensenyar a mirar la part humana de l'esport".



Robinson va ser jugador del Preston North End, Manchester City, Brighton, Liverpool, QPR i Osasuna. Va ser amb el Liverpool on més èxit va tenir, en què va guanyar una Premier, una Champions i una Copa de la Lliga.






  





El club de Pamplona ha volgut escriure-li un missatge. "Estem consternats per la mort de Michael Robinson. El seu llegat sempre romandrà entre nosaltres. Enviem la nostra més càlida abraçada als seus éssers estimats".







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/mor-michael-robinson-exfutbolista-televisio_497301_102.html