dijous, 27 de febrer del 2020

Guardiola martiritza el Madrid però no existeix a les portades de 'Marca' i 'As'



PORTADES ESPORTIVES






El Nacional
Foto: EFE
Barcelona. Dijous, 27 de febrer de 2020


















És el millor entrenador del món i ho va tornar a demostrar al Santiago Bernabéu, escenari on ja ha guanyat en sis ocasions com a tècnic. Aquest dimecres, el Manchester City de Pep Guardiola va conquerir el feu blanc al partit d'anada dels vuitens de la Champions League després de capgirar el resultat en només deu minuts. Els mitjans esportius de la capital podrien destacar el paper de l'entrenador català, però en canvi han decidit dedicar les portades a la desfeta blanca. No sorprèn.













El què tampoc sorprèn -perquè ja és habitual- és la portada de Mundo Deportivo. El mitjà del Grup Godó, com no podia ser d'una altra manera, dedica la seva portada a la victòria del City en territori madrileny, però en canvi no realça el paper de Guardiola. Altres vegades, com per exemple
quan el club anglès va ser sancionat per la UEFA, no hi va haver cap inconvenient en utilitzar una fotografia del de Santpedor. Algunes rancúnies no moren mai.













El premi a la millor portada en clau culer se l'endú el diari Sport. Altres vegades l'hem criticat durament, però el cert és que aquesta vegada el rotatiu ha estat original i genuí. El titular, evidentment, fa referència a la pancarta exhibida al Bernabéu en la qual s'hi podia llegir "Mou, tu dedo nos señala el camino", recordant el dia en què José Mourinho va agredir el desaparegut Tito Vilanova.














Per últim, cal fer un repàs a la premsa britànica. La victòria del City al Bernabéu, com era d'esperar, ocupa les portades dels rotatius anglesos.
















El Daily Telegraph i el Daily Mail utilitzen el nom del Reial Madrid per fer el mateix joc de paraules: "Real Deal" (aquesta és la realitat). Caldrà rematar la feina al partit de tornada, però a Manchester tenen motius per estar contents.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/guardiola-manchester-city-madrid-portades_474060_102.html