dilluns, 17 de febrer del 2020

El Barça paga una empresa per difamar l'equip, l'entorn i els rivals



CRISI AL BARÇA 

#BartomeuDimissió






El Nacional
Foto: GTRES
Barcelona. Dilluns, 17 de febrer de 2020















El Barça paga a una empresa per desprestigiar jugadors, exjugadors, candidats a la presidència i defensar Josep Maria Bartomeu.


Segons diversos informes als quals ha tingut accés la Cadena SER, es confirma que el club blaugrana treballa amb I3 Ventures, filial de Nicestream, una empresa que s'ha creat per gestionar desenes de comptes a Twitter i Facebook amb la finalitat d'erosionar l'entorn blaugrana i enfortir l'actual junta directiva.



Un dels principals focus és criticar l'equip, sobretot figures com Leo Messi o Gerard Piqué, i també exjugadors i exentrenadors com Pep Guardiola, Xavi Hernández o Carles Puyol.






Pep Guardiola 2017 - Sergi Alcàzar



Per exemple, ataquen els jugadors deixant entreveure un suposat acomodament de la
plantilla —un dels motius de la destitució d'Ernesto Valverde—; reclamant la renovació de Messi i arribant a parlar sobre la seva dona Antonela Roccuzzo, i criticant els viatges de Piqué per la Copa Davis.



També carreguen contra possibles candidats a la presidència del Barça per a les eleccions del 2021 —si no s'avancen els comicis— com Joan Laporta, Víctor Font o Agustí Benedito.






Joan Laporta - GTRES






La feina la fan a partir de bots de la xarxa que ataquen sistemàticament segons els desitjos de l'empresa que ha pagat el Barça.





EuropaPress






Però més enllà del món esportiu també ataquen personalitats polítiques i vinculades amb la política com el president Quim Torra, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras o Jaume Roures. I també en el món independentista a través dels comptes de l'ANC, Òmnium o Tsunami Democràtic.





Tsunami Democràtic Clàssic Camp Nou -  EFE






El preu que hauria pagat el Barça per contractar aquests serveis seria d'un milió d'euros. Uns diners que el club ha confirmat pagar, però que no es fa responsable dels continguts dels missatges, sempre segons les informacions abans citades.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/barca-empresa-desprestigiar-jugadors-defensar-bartomeu_470859_102.html