dilluns, 20 de maig del 2019

Messi guanya el sisè Pitxitxi i empata amb Telmo Zarra



BARÇA






Albert Viladegut
Foto: EFE
Barcelona. Diumenge, 19 de maig de 2019


















Amb el doblet a Eibar, Leo Messi ha certificat que, un cop més, és el millor golejador de tota la Lliga Santander, i amb diferència. L'argentí ha marcat un total de 36 gols, 15 més que Benzema i Suárez, empatats en segona posició, el que converteix el 10 del Barça en Pitxitxi de la lliga espanyola.



Messi empata amb Zarra
 
És la sisena vegada que Messi aconsegueix aquesta distinció, després que ho fes les temporades 2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17 i la temporada passada, la 2017/18. Així, Messi iguala una llegenda de l'Athletic Club i del futbol espanyol, Telmo Zarra, com els únics dos futbolistes capaços de ser el màxim golejador de la lliga en sis temporades.















A més, amb els dos gols de Messi a Ipurúa l'argentí s'acosta a la seva sisena Bota d'Or, un
trofeu que ha guanyat les cinc vegades que ha aconseguit el Pitxitxi. Mbappé, el seu immediat perseguidor, va marcar dos gols al Dijon, sumant així 32 dianes, però Messi ha respost a Eibar i ja en suma 36.



Així doncs, el francès hauria de fer quatre gols en l'última jornada de la Ligue 1 al camp de l'Stade de Reims per empatar amb el 10 del Barça, mentre que a Messi ja no li queden més partits de Lliga per augmentar les xifres.





EFE









Oblak, quart Zamora consecutiu
 
El porter eslovè de l'Atlètic de Madrid, Jan Oblak, segueix dominant el Trofeu Zamora. Per quarta temporada seguida, el porter de l'Atlètic de Madrid és el menys golejat de la categoria i es col·loca a només un de Valdés i Ramallets, els únics dos porters amb cinc Zamora.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/esports/messi-pitxitxi-lliga-santander_386038_102.html