dijous, 11 d’abril del 2019

El Barcelona guanya al camp del Manchester United



ESPORTS - FUTBOL






Els blaugrana s'han imposat per 0 a 1 i guanyen per primer cop a Old Trafford








|






@FCBarcelona_cat







El Barcelona ha superat el Manchester United 0 a 1 en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Primera victòria blaugrana a Old Trafford.



El Barcelona colpeja primer

 

El partit ha començat molt bé per al Barça. Al minut 11, Luis Suárez de cap ha rematat una centrada de Messi per fer el primer gol del matx. Feia més de tres anys que Suárez no feia un gol en Champions lluny del Camp Nou. Això sí, la UEFA finalment li ha donat el gol a Luke Shaw en pròpia porteria. El United ha intentat apropar-se a la porteria de Ter Stegen però sense gaire perill. Els blaugrana han tingut el segon a tocar amb un xut de Coutinho que David de Gea ha tret amb el peu. Amb el gol de Luke Shaw en pròpia porteria s’ha arribat al descans.






@FCBarcelona_cat



El segon temps comença igualat

 

La segona part ha començat amb el Manchester United més ofensiu. Els d’Ernesto Valverde han pogut aguantar les arribades dels d’Ole Gunnar Solskjær. Al minut 63, Luis Suárez ha pogut fer gol, però el seu xut ha acabat al lateral de la porteria. Jordi Alba també n’ha pogut fer un, però De Gea ha rebutjat la pilota. Han anat passant els minuts i el control de la pilota per part del Barça ha estat més alt. Messi, de falta, ho ha provat, però la pilota ha acabat a les mans de De Gea.



Victòria del Barça per 0 a 1 al camp del Manchester United en el partit d’anada dels quarts de final de la Champions. Dimarts, 16 d’abril, a les 21 h, es disputarà al Camp Nou el partit de tornada.