dilluns, 29 d’abril del 2019

El Barça supera per la mínima el Llevant i es proclama campió de Lliga



BARÇA






L'equip blaugrana madura el partit contra el Llevant (1-0) fins a assegurar els tres punts que li faltaven per aconseguir la seva 26a Lliga







Actualitzat
Leo Messi, alçant el trofeu que acredita el Barça com a campió de Lliga (EFE)




No ha estat ni de lluny el millor partit del Barça. Tot i el seu domini aclaparador en la primera part, l'equip blaugrana no podia desfer l'empat inicial enfront del Llevant. Però l'entrada de Leo Messi ha canviat les coses.



El crac argentí ha aconseguit el seu 34è gol a la Lliga, i el que necessitava l'equip per assegurar els 3 punts que li faltaven per proclamar-se campió de Lliga.



El Barça ja és campió: a falta de tres jornades treu 9 punts a l'Atlètic de Madrid, que ja no el pot superar. És la 26a Lliga del Barça i la vuitena en les últimes 11 edicions.



Una dada que parla ben clar de l'hegemonia de l'equip en els últims anys. Amb la feina feta a la Lliga, l'equip blaugrana es pot concentrar ara en el gran repte de la temporada, la Lliga de Campions.


Dimecres, el primer assalt de les semifinals contra el Liverpool amb la tranquil·litat que dona tenir ja un títol al sac.





ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/esport3/el-barca-supera-per-la-minima-el-llevant-1-0-i-es-proclama-campio-de-lliga/noticia/2918780/